De vloer is het belangrijkste onderdeel in huis. Een vloer plaats je namelijk niet zomaar. Het is een belangrijke en vaak kostbare aankoop waar je nog jarenlang plezier van gaat hebben. Laminaat, pvc vloeren, vinyl, tapijt…. de mogelijkheden zijn eindeloos. Een vloer moeten passen bij uw levensstijl, huis en natuurlijk smaak. Voor zowel harde als zachte vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag welke vloer het beste past bij uw woonsituatie, smaak, wensen en budget.

PVC vloeren zijn in! Ze zijn eenvoudig te reinigen en verkrijgbaar in een houtmotief of de look van een tegelvloer. Een pvc vloer is net als laminaat nauwelijks van een houten vloer te onderscheiden. Welk motief je ook kiest, de volgende voordelen krijg je er gratis bij: onderhoudsvriendelijk, geluiddempend, hoge slijtvastheid en veel decoratieve mogelijkheden.  Laminaat is eenvoudig te leggen door het clicksysteem, is krasvast dankzij de toplaag en onderhoudsvriendelijk. Vuil hecht zich daarnaast niet vast aan de vloer en deze is daardoor eenvoudig te reinigen. Dankzij de ontwikkelingen in de productie is een laminaatvloer nauwelijks meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Je hebt wel de uitstraling maar niet het onderhoud.  Met tapijt krijgt je interieur een warme, zachte uitstraling. Het voelt heerlijk aan als je er met blote voeten overheen loopt en het is ook nog eens goed voor je gewrichten. Tapijt zorgt voor demping zodat je gewrichten geen harde klappen hoeven op te vangen. 
Vinyl is slijtvast, duurzaam en hygiënisch. Er bestaan vinylstroken, maar het is er ook kamerbreed. Kinderen die met vieze schoenen naar binnen rennen, huisdieren die vuil onder de pootjes hebben of verharen? Met een vinylvloer hoeft dit geen probleem te zijn. Omdat vinyl naadloos is te leggen, krijgen vuil en stof geen kans om achter te blijven. 

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals fijn gemalen kalksteen en lijnolie uit Canada, houtmeel van Europese bomen, hars van Portugese pijnbomen en jute uit Azië. Het wordt gemaakt met bijna 100% natuurlijk materialen, waardoor het heel duurzaam is. De vloer is 100% PVC-vrij en heeft geen flalaten of andere weekmakers. Marmoleum gaat 30 jaar mee met goed onderhoud en is natuurlijk afbreekbaar. Bij verbranding levert marmoleum meer energie op dan bij de productie ervan. Marmoleum is daardoor een mooie, duurzame keuze voor uw vloer. Kom naar onze showroom voor ons assoritment.

 

Onze karpetten zijn op maat te maken. Te groot, te klein of net niet de kleur die je zoekt is dus verleden tijd met de karpetten van Colors@Home. En door ons uitgebreide assortiment is er altijd wel een kleur die bij jouw interieur past. Naast kleur en poolhoogte, kun je ook de randafwerking kiezen. Je hebt hier drie mogelijkheden: festonneren, blind gebandeerd en volume. 

 


;

Openingstijden

 

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 17.30
Wo: 10.00 - 17.30
Do: 10.00 - 17.30
Vr: 10.00 - 21.00
Za: 10.00 - 17.00
Z0: 12.00 - 17.00

 

 

 

 

 

 

 

Adres

 

Graafseweg 777
6609 CG Wijchen

 

Contact

024 345 46 47
colorsathome@oosterbaan-living.nl