Buitenzonwering

Natuurlijk genieten de meeste van ons graag van het zonnetje tijdens de zomer, maar de warmte hebben wij liever niet in huis. Met buitenzonwering hou je de zon buiten en creër je een aangename temperatuur in huis. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen. Hierbij is te denken aan screens, markiezen, rolluiken, uitvalschermen en knikarmschermen. Elk type huis vraagt om een andere oplossing.

Advies op maat
Wilt u buitenzonwering laten plaatsen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom naar onze winkel. Onze specialist bespreekt graag met u alle mogelijkheden.

Wil je niet alleen de zon buitenhouden, maar ben je ook op zoek naar een stukje veiligheid in huis, dan zijn rolluiken de oplossing. Hoewel ze natuurlijk ook gewoon ideaal zijn om het 's zomers binnen koel te houden, is een rolluik ook inbraakwerend. Rolluiken zijn zowel handbediend als elektrisch verkrijgbaar. Voor een landelijke uitstraling is een normaal knikarmscherm niet voldoende. Wanneer je voor markiezen kiest, heb je een zonwering met een sjieke en landelijke uitstraling tegelijk. Markiezen zorgen er natuurlijk voor dat de zon wordt tegengehouden, maar geeft daarnaast een mooi karakter aan je huis. Met een knikarmscherm heb je dubbel voordeel. Je weert de zon uit je huis en je kan zelf uit de zon zitten. Zo blijven jij en je huis beiden koel. De buitenzonwering kan je afstemmen op jouw wensen. Ga bijvoorbeeld voor een robuuste cassette, of juist een subtiele. Wil je een egaal doek of met strepen? Allemaal keuzes om het knikarmscherm persoonlijk te maken. Als je optimaal wilt genieten van de zomer en de avonden, rust je het knikarmscherm uit met LED verlichting of een heater. .

;

Openingstijden

 

Ma: gesloten
Di: 10.00 - 17.30
Wo: 10.00 - 17.30
Do: 10.00 - 17.30
Vr: 10.00 - 21.00
Za: 10.00 - 17.00
Z0: 12.00 - 17.00

 

 

 

 

 

 

 

Adres

 

Graafseweg 777
6609 CG Wijchen

 

Contact

024 345 46 47
colorsathome@oosterbaan-living.nl