Maitre & Maestro, een top combinatie

Maitre & Maestro, een top combinatie

Een industriële look, maar toch anders dan andere woonprogramma’s; dat is woonprogramma Maitre & Maestro. De industriële woonstijl is al jarenlang populair, en gebaseerd op fabrieksgebouwen uit de 19e en 20e eeuw. Materialen die je veel in deze woonstijl terugziet zijn hout, beton en metaal. Deze drie elementen zijn ook verwerkt in woonprogramma Maitre & Maestro. Alle meubels kunnen perfect op elkaar worden afgestemd, op het gebied van stijl, kleur en materiaal. En toch heb je daarbij nog verrast veel keuze.

Vele keuzemogelijkheden

De meubels van Maitre & Maestro zijn opvallend door de talrijke opties en combinaties waaruit je kunt kiezen. De meubels zijn gemaakt van wildeiken en eikenfineer, dat in drie kleuren verkrijgbaar is. De look van de meubels kun je zelf bepalen, door te kiezen tussen een betonnen of een houten tafelblad. Je maakt jouw gepersonaliseerde meubels af door uit metalen of houten grepen te kiezen. Alle combinaties zijn mogelijk bij dit woonprogramma.

Mooie en praktische meubels

Voor de mensen die niet alleen van mooie maar ook van praktische meubels houden; dit woonprogramma biedt een aantal praktische details en interessante keuzemogelijkheden. Herkenbaar van Henders & Hazel is het geïntegreerde led licht wat in de kasten zit verwerkt. Deze geven een sfeervolle uitstraling en lichten jouw accessoires uit. Deze led verlichting kan zelfs als vloerverlichting onder de kasten worden aangebracht. Daarnaast heb je dus de keuze uit verschillende handgrepen, afwerking van hout en tafelbladen.

Maitre & Maestro, wat is het verschil?

Twee namen zorgen misschien voor verwarring, maar wij leggen uit hoe dit zit. De eettafels van dit woonprogramma vallen onder Maestro. Het overige gedeelte van het woonprogramma vallen onder Maitre. De eettafels zijn allemaal voorzien van een stoere kruispoot. Deze kruispoot zorgt ervoor dat alle kanten van de tafel beschikbaar zijn om eetkamerstoelen aan te zetten. De tafel is beschikbaar in verschillende afmetingen, dus heb je iets minder ruimte tot je beschikking, geen zorgen! De kruispoot is verkrijgbaar in metaal en hout. Ook het tafelblad kun je zelf kiezen, deze is namelijk verkrijgbaar in hout of gewaxed beton. Voor welke uitstraling kies jij?

woonprogramma maitre
woonprogramma maitre

Woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Bij Oosterbaan Living bieden we woonprogramma’s aan van verschillende topmerken, zoals Profijt Meubel, Feelings en Henders & Hazel. Deze meubelsets hebben allemaal hun eigen stijl. Mocht je opzoek zijn naar een andere stijl dan industrieel, neem dan vooral een kijkje tussen alle woonprogramma’s en vind jouw ideale match.

Ontdek meer blogs

Producten