Ontdek woonprogramma Oxford

Ontdek woonprogramma Oxford

In één keer alle meubels in huis, die perfect op elkaar zijn afgestemd; dat klinkt toch geweldig? Kies daarom voor een woonprogramma! Een woonprogramma bestaat uit een set van meubels, zoals een eettafel, een kast, een salontafel en een dressoir, die allemaal uit dezelfde serie komen. Je bent ervan verzekerd dat de materialen, kleuren en stijl van de meubels bij elkaar passen. Dit scheelt jou tijd en energie, vooral als je nieuwe meubels uitzoeken en combineren moeilijk vindt.

Stoere meubels

De Oxford meubels hebben door zijn mix van wild naturel eikenfineer en metaal een robuust karakter. Perfect als je van stoere en natuurlijke meubels houdt. Opvallend aan deze meubels is het doorleefde uiterlijk van het donkerbruine hout, waardoor ze een authentieke uitstraling krijgen. De diepe warme kleur van het hout brengen enorm veel sfeer in huis. De metalen omlijsting van de kasten, dressoirs en tafels zijn helemaal van nu.

Een natuurlijke uitstraling

Het eikenhout waar de meubels van gemaakt zijn zorgen ook voor een natuurlijke look. Natuurlijke meubels brengen direct sfeer in huis. Het stoere karakter dat hiermee gepaard gaat ontstaat doordat wild naturel eikenfineer moeilijk te onderscheiden is van massief hout. Massief hout is altijd uniek en de donkere kleur van het eikenfineer legt nadruk op deze authentieke eigenschappen. De Oxford kasten zijn voorzien van geïntegreerde ledverlichting, dus stel jouw mooiste woonaccessoires tentoon met deze meubelset! Ben je fan van dit woonprogramma maar spreekt het hout jou niet aan? Neem dan eens een kijkje tussen de meubels van Stanford, deze zijn namelijk dezelfde stijl maar volledig in het zwart.

Omkeerbare poten

Een verrassend element aan de Oxford meubels zijn de omkeerbare poten waarmee de kasten uit de collectie zijn uitgerust. Hiermee kun je gemakkelijk de uitstraling van de kast veranderen. De poot is aan de ene kant volledig van metaal en aan de andere kant een metalen poot met houtinleg. Kies dus zelf welke kant zichtbaar is en demonteer gemakkelijk de poot om de andere kant naar voren te laten komen.

Bekijk de andere woonprogramma’s

Bij Oosterbaan Living vind je vele woonprogramma’s in verschillende stijlen. Wij bieden mooie meubelsets van topmerken zoals Henders & Hazel, Profijt meubel en Feelings aan. Ben je enthousiast geworden van het idee van een woonprogramma maar past Oxford niet helemaal bij jou? Bekijk dan vooral de andere woonprogramma’s en vind jouw match.

Ontdek meer blogs

Producten