Woonprogramma Indusy

Woonprogramma Indusy

Woonprogramma Indusy

Ben je opzoek naar een stoere kast of tafel van hetzelfde programma? Met een woonprogramma zit je gegarandeerd goed. Houdt je van een stoere industriële uitstraling? Dan is woonprogramma Indusy iets voor jou. De collectie bestaat uit kasten, tafels, salontafels en tv meubels. Omdat het een compleet programma is hoef je niet bang te zijn dat de kastkleur afwijkt van die van de salontafel. Alles kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en dat betekent geen stress en genoeg keuze. Klinkt jou dat goed in de oren? Lees dan snel verder.

Kies voor een stoere look

Het stoere woonprogramma Indusy is volledig handmatig vervaardigd uit massief mangohout. Mangohout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk, omdat het hout een bijproduct is dat verwerkt wordt als de boom geen vruchten meer draagt. Het hout is ambachtelijk geschraapt en gekleurd wat een golvende en levendige en enigszins ruwe uitstraling aan het hout geeft. Elk meubel is hierdoor uniek. Daarnaast kan hij ook wel tegen een stootje en schreeuwt 'hier mag geleefd worden! Super handig ook voor gezinnen met jonge kinderen'.

Stoere afwerking

De zichtbare geslepen lasnaden en ruwe afwerking geven deze opbergkast een stoere industriële look. Combineer het stoere uiterlijk van Indusy met een bouclé of teddy bank. Een comfortabele draaifauteuil maakt het plaatje compleet en het ontspannen kan beginnen. Ook is het reinigen van woonprogramma Indusy heel makkelijk. Reinig na het uitpakken/monteren de metalen structuur de eerste maal grondig met een licht vochtige doek (handwarm water en een beetje zeep) en het genieten kan beginnen.

Kom langs in de winkel

Wil jij meer weten over dit woonprogramma? Hulp nodig bij je keuze? We helpen je graag in onze winkels met advies over styling, onderhoud en materiaalkeuze! Kom langs in onze winkel in Wijchen bij Nijmegen. Onze interieurspecialisten bespreken graag met je alle mogelijkheden.

Ontdek meer blogs

Producten