Natuurlijk woonprogramma Quebec

Natuurlijk woonprogramma Quebec

Alle natuur lovers opgelet: dit woonprogramma van Henders & Hazel is precies wat jij zoekt. Woonprogramma Quebec bestaat uit eigentijdse natuurlijke meubels met een vleugje vintage. Het gerookte kikarhout waaruit de meubels zijn vervaardigd heeft een fijne nerf, mooie kleurschakeringen, een rustieke vlamtekening en is bovendien handmatig bewerkt. Dit zorgt voor een warme uitstraling. De zwart metalen accenten geven een stoere touch aan de meubels.

Wat is een woonprogramma?

Misschien vraag jij je nu af wat een woonprogramma dan is. Een woonprogramma heeft ontzettend veel voordelen, vooral als je het niet zien zitten om op meubeljacht te gaan. Met een woonprogramma, ook wel meubelset genoemd, haal je namelijk in één keer meubels in dezelfde woonstijl in huis. Ze zijn op het gebied van materiaal, kleur en stijl helemaal op elkaar afgestemd, dus twijfels over of dat mooie dressoir wel bij de salontafel past zijn verleden tijd. Bovendien bespaar je tijd, omdat je niet van de ene naar de andere woonwinkel hoeft te rijden om een mooi interieur te shoppen.

Natuurlijke materialen

Het gebruik van natuurlijke materialen is helemaal van deze tijd. Doordat het kikarhout is gerookt en niet in een bepaalde kleur is afgelakt stralen de meubels van woonprogramma Quebec warmte uit. Het hout is handmatig verouderd, wat de natuurlijke look versterkt. In deze natuurlijke stijl zijn ook eettafels verkrijgbaar. Met deze tafels haal je buiten naar binnen, en het leuke daarvan is dat ze niet perfect afgewerkt hoeven te zijn. De tafelbladen zijn ook van gerookt kikarhout en is handmatig verouderd. Je kunt je eigen draai geven aan deze tafel geven door zelf de poot uit te kiezen; deze is verkrijgbaar in hout en metaal. Waar ga jij voor?

Fijne details

Naast het design stopt Henders & Hazel ook altijd veel moeite in het creëren van praktische elementen, die de meubels van woonprogramma Quebec niet alleen stijlvol maar ook gebruiksvriendelijk maken. Zo zijn de open vakken in de kasten allemaal voorzien van warme ledverlichting en kabelmanagement-systeem, waardoor jouw kabels nooit meer in de knoop raken. Verder zijn alle laden en deuren voorzien van een soft-closing systeem waardoor deze zachtjes dichtvallen.

Woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Ontdek de vele andere woonprogramma’s van Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings. Wij bieden woonprogramma’s aan in allerlei verschillende woonstijlen, dus jouw favoriet zal er zeker tussen zitten. Voor persoonlijk advies bent u altijd welkom in onze showroom!

Ontdek meer blogs

Producten