Woonprogramma Farmland: warme en landelijke meubels

Woonprogramma Farmland: warme en landelijke meubels

De naam ‘Farmland’ zegt het al; met dit woonprogramma tover je jouw woning om tot een landelijk interieur! Landelijke meubels zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer in huis. Wat is dan een landelijk interieur? Een landelijk interieur kenmerkt zich door de vele natuurlijke materialen die voor zichzelf mogen spreken, zonder te veel poespas. De simpele vormgeving en ruwe materiaal zullen nooit vervelen. Denk hierbij aan materialen als hout, riet en rotan. Het hout van woonprogramma Farmland is afgewerkt in de kleur Railway Brown, in deze kleur zie je de tekeningen van het hout goed terugkomen

Voordelen van een woonprogramma

Zie jij altijd op tegen een bezoekje aan een woonwinkel of heb je geen idee hoe je verschillende meubelstukken moet controleren? Dan is een woonprogramma dé ideale oplossing. Met een woonprogramma shop je namelijk in een keer je hele interieur bij elkaar en haal je meubels in huis die helemaal bij elkaar passen. Ze zijn gemaakt van dezelfde materialen, in dezelfde kleur en stijl. Het scheelt dus een hoop tijd en stress. Ben jij al overtuigd?

Robuuste eettafels

De eettafels uit de Farmland collectie hebben een robuust karakter met natuurlijke details. Het eiken tafelblad in de kleur Railway Brown staat perfect in combinatie met de brede metalen poten. Tussen de poten komt weer het hout terug in de vorm van een houten balk, waardoor het echt een geheel is. De eettafels zijn in verschillende afmetingen leverbaar.

Praktische meubels

Farmland is niet alleen stijlvol, maar brengt ook nog eens een hoop praktische voordelen met zich mee. Zo zijn de dressoirs voorzien van een handig kabelopbergsysteem. Dat betekent geen gedoe meer met kabels die in de knoop zitten. De laden en deuren van alle kasten hebben een soft-closing systeem waardoor ze altijd zachtjes dichtvallen. Ten slotte zit in alle open opbergvakken geïntegreerde ledverlichting. Hierdoor schijnt er altijd een warm licht op jouw accessoires.

Andere woonprogramma’s

Naast woonprogramma Farmland bieden wij nog meer woonprogramma’s aan in allerlei verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een andere woonstijl dan landelijk, neem dan vooral even een kijkje naar de woonprogramma’s van Henders & Hazel, Profijt Meubel of Feelings. Voor persoonlijk advies ben je altijd welkom in onze woonwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen!

Ontdek meer blogs

Producten