Woonprogramma Cubo: kubistisch design

Woonprogramma Cubo: kubistisch design

Strakke lijnen en rechte hoeken voeren de boventoon in woonprogramma Cubo. Cubo is een modern programma met een knipoog naar het verleden. Deze retro touch zie je terug in de antraciete fronten omringd door de donkere houtkleur ‘burned oak’ en de schuine designpoten. Dit woonprogramma is perfect voor mensen met een unieke, uitgesproken stijl. Nu denk je misschien ‘wat is een woonprogramma dan?’ Een woonprogramma is een ideale oplossing voor mensen die het moeilijk vinden om een samenhangend interieur te creëren. Je shopt namelijk allerlei meubels die helemaal bij elkaar passen qua stijl, kleur en materiaal in één keer!

Unieke vormen

Een moderne stijl wordt vaak gekenmerkt door aparte vormen en dat is bij Cubo goed te zien! Het woonprogramma heet namelijk niet voor niets Cubo; het heeft iets weg van kubisme, een kunststijl waarin geometrie zeer belangrijk is. Deze bijzondere kenmerken zie je bijvoorbeeld terug in de wandkast met zijn gespiegeld symetrische deuren, en in de roomdivider met open vakken. In de drie open vakken kun jij je mooiste accessoires uitstallen.

Verschillende meubels van Cubo

Woonprogramma Cubo bestaat uit verschillende moderne meubels: kasten, dressoirs, tv-meubels, eettafels, een salontafel, een bijzettafel en een roomdivider. In al deze meubelstukken zie je de kenmerkende elementen terug, zoals de strakke lijnen, de antraciet kleur en het gelakte eikenfineer met een ‘gebrande’ eikenkleur. Met al deze items in huis heb je direct een gezellige woon- of eetkamer!

Een woonprogramma met handige functies

Naast het prachtige design voldoet dit woonprogramma ook aan alle moderne woonwensen. Zo hebben de meubels soft-closing deuren en laden, waardoor je nooit meer het geluid van dichtslaande kastdeuren zult horen. Ook heeft Cubo, zoals veel andere woonprogramma’s van Henders & Hazel, ingebouwde ledverlichting. Dit geeft een extra warme uitstraling aan de meubels, en jouw accessoires de aandacht die ze verdienen.

Onze andere woonprogramma’s

Is woonprogramma Cudo niet helemaal jouw ding? Misschien de andere woonprogramma’s die wij aanbieden wel. Van Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings hebben we veel woonprogramma’s in allerlei woonstijlen in huis. Ga je liever voor minimalistisch, industrieel of landelijk? Neem dan eens een kijkje naar de andere meubelsets!

Ontdek meer blogs

Producten