Een industriële look met woonprogramma Terrance

Een industriële look met woonprogramma Terrance

Wil jij jouw interieur een industriële stijl geven? Woonprogramma Terrance van het merk Feelings zou dan wel eens de perfecte toevoeging kunnen zijn! Alle meubels uit deze meubelset zijn gemaakt van sheeshamhout. Dit in combinatie met het zwarte metaal creëert een industriële look.

Industriële meubels Terrance

Woonprogramma Terrance bestaat uit verschillende meubelen. Zo heb je een dressoir, een tv-dressoir, een salontafel, wandkasten en eettafels. Ze zijn stuk voor stuk erg stevig. Dat zit hem in het massieve seesham hout waarvan de meubels gemaakt zijn in combinatie met het zwarte metalen frame. Dit zorgt niet alleen voor stevigheid, maar ook voor stoere strakke meubels die een gezellige sfeer meebrengen. Door de meubels samen aan te schaffen creëer je in no time een prachtig industrieel interieur. Een woonprogramma bespaart je daarom ontzettend veel tijd en energie.

Industriële eettafel Terrance

Lekker lang tafelen kan zeker met de eettafel uit de Terrance collectie. Dit komt mede door de stevigheid die de eettafel biedt. De stalen tafelpoten en het bijbehorende stalen frame gecombineerd met een strak houten tafelblad creëren een erg stijlvolle eetkamertafel. Het tafelblad is gemaakt van seesham hout, ook wel rozenhout genoemd. Geniet aan deze tafel van een heerlijk bakje koffie in de ochtend of van een diner met je familie. Zet een mooie vaas met bloemen op de tafel en je hebt een fantastische eethoek.

Allerlei woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Is woonprogramma Terrance een beetje te stoer voor jou? Dan zijn er nog een heleboel andere diverse woonprogramma’s waar je tussen kan kiezen! Wij hebben meubelsets van de merken Feelings, Profijt Meubel en Henders & Hazel. Neem vooral een kijkje online of kom langs bij onze grote showroom in Wijchen. Onze medewerkers staan daar voor jou klaar en helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek meer blogs

Producten