Woonprogramma Maron: Retro chic woonstijl

Woonprogramma Maron: Retro chic woonstijl

Retro is weer helemaal terug van weggeweest! Ben jij op zoek naar meubels in een retro chic woonstijl? Met woonprogramma Maron hoef je niet meer verder te zoeken! De combinatie van het robuuste mangohout met de zwarte metalen accenten zorgen voor een retro, maar ook voor een chique uitstraling. Lees de blog en kom erachter of Maron bij jou past.

Meubels woonprogramma Maron

Meubelset Maron van het merk Feelings heeft allerlei eyecatchers in de collectie. Zo zijn er eettafels beschikbaar in verschillende formaten, een dressoir, een tv-dressoir en een kast. Alle meubels zijn gemaakt van echt mangohout en hebben zwarte metalen accenten. De warme donkere kleur van het hout zorgt voor ontzettend veel sfeer in de kamer. De meubels zijn stuk voor stuk prachtig, maar ook heel mooi wanneer je ze bij elkaar in een interieur ziet.

Woonprogramma Maron Feelings

Waarom kiezen voor een woonprogramma?

Samen met een woonprogramma creëer jij een interieur die perfect bij elkaar past. De meubels zijn namelijk allemaal in dezelfde stijl, materialen en kleuren. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is het woonprogramma kiezen die het beste bij jou past. Dit kost weinig tijd en energie en je weet zeker dat het mooi bij elkaar staat. Dit maakt het de perfecte oplossing voor veel mensen.

Woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Ben jij verliefd geworden op woonprogramma Maron? Je kunt alle meubels uit de lijn online shoppen, maar je kunt natuurlijk ook langskomen in onze woonwinkel in Wijchen. Hier staan onze medewerkers altijd voor jou klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Maron is niet het enige woonprogramma die wij verkopen, voor iedere woonstijl is er wel een passende meubelset te vinden. Neem dan ook zeker even een kijkje naar de andere woonprogramma’s van de merken Feelings, Profijt Meubel en Henders & Hazel.

Ontdek meer blogs

Producten