Een frisse wind met woonprogramma Fushion

Een frisse wind met woonprogramma Fushion

Haal een frisse wind in huis met woonprogramma Fushion. De prachtige Fushion meubels zijn gemaakt van Lamulux in de kleur Fresh Oak. Doordat de kasten helemaal van Lamulux zijn, zonder zwarte afwerkingen, krijgt dit woonprogramma een natuurlijke en zachte uitstraling. Perfect dus als je graag buiten naar binnen wilt halen. Bovendien is een woonprogramma super handig; je haalt in een keer (bijna) als je meubels in huis. Wil je nog meer voordelen van een woonprogramma ontdekken? Lees dan snel verder!

De stijl van Fushion

Fushion zorgt voor rust en eenheid in huis. De meubels zijn helemaal van Lamulux, alleen de tafels hebben een zwarte poot. Lamulux is een zeer fijn materiaal, dat eruit ziet als hout, maar wel minder onderhoud vereist. Het is een sterk materiaal en krasbestendig. Door de minimalistische meubels met lichte kleuren passen deze meubels heel goed in de populaire Japandi woonstijl. Combineer Fushion met een lichte bank en zwarte accessoires, en je hebt in een handomdraai een Japandi interieur. Deze meubelset bestaat uit dressoirs, kasten, eettafels en een salontafel.

Voordelen van een woonprogramma

Voor een woonprogramma kies je niet zomaar, er zitten namelijk een hoop voordelen aan;

  • In een keer al je meubels in huis
  • Alle meubels passen feilloos bij elkaar
  • Je shopt ze allemaal bij één winkel
  • Je hoeft geen moeilijke keuzes te maken
  • Zoals gezegd zijn er veel verschillende meubels verkrijgbaar binnen dit woonprogramma. Deze meubels zijn allemaal op elkaar afgestemd, dus een samenhangend geheel heb je gegarandeerd. Daardoor vermijd je een lange zoektocht naar meubels die bij elkaar passen, en ritjes van de een naar de andere woonwinkel. Als je het moeilijk vindt om materialen, kleuren en vormen te combineren, of er simpelweg geen zin in hebt, is een meubelset de perfecte oplossing.

    woonprogramma Fushion

    Bekijk alle woonprogramma’s

    Naast Fushion zijn er nog veel meer mooie woonprogramma’s van de topmerken Feelings, Profijt en Henders & Hazel bij ons verkrijgbaar.Spreekt het idee van een woonprogramma jou aan, maar past de stijl van Fushion niet bij jou? Dan zit er tussen de andere woonprogramma’s vast eentje voor jou tussen. Neem een kijkje op de website, of kom langs in onze showroom in Wijchen en ontdek jouw match

    Ontdek meer blogs

    Producten