Ontdek woonprogramma Roskilde van Feelings

Ontdek woonprogramma Roskilde van Feelings

De meubels van woonprogramma Roskilde van het merk Feelings hebben een minimalistische en luchtige uitstraling. De meubelen hebben een strak design en brengen rust in je interieur. De meubels zijn er in een naturel kleur, maar ook in de combinatie met zwart. Ontdek of dit woonprogramma bij jou past via deze blog.

Meubelset Roskilde

Dit woonprogramma bestaat uit allerlei meubels zoals tv dressoirs, wandmeubels, wandkasten, salontafels en een eettafel. De meubelen hebben open en gesloten vakken, waardoor er veel verschillende opbergmogelijkheden beschikbaar zijn. Geef je interieur een Scandinavische uitstraling door hier de eetkamertafel van Roskilde aan toe te voegen. De tafel is uitschuifbaar en heeft een houten blad met ronde vormen van wit geolied hout. Perfect om met jouw hele gezin of vrienden aan te dineren.

Woonprogramma Roskilde Feelings

Urban, loft interieur

De meubels staan prachtig in een urban, loft interieur. Alle meubels zijn gemaakt van hout eiken fineer en zijn ontzettend stijlvol door de unieke kleurencombinaties. De zwarte kleur geeft een stoere touch aan je interieur. Kies de meubels los van elkaar of ga voor een combinatie van meubels uit de Roskilde collectie voor een prachtig stijlvol geheel. De gehele Roskilde lijn is verkrijgbaar bij Oosterbaan Living. Een woonprogramma kost je weinig tijd en energie en je weet zeker dat het mooi bij elkaar past. Shop het woonprogramma online of kom langs in onze showroom in Wijchen. Onze interieuradviseurs staan voor jou klaar en helpen je graag verder.

Roskilde Feelings Meubelset

Diverse woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Is Roskilde het toch niet helemaal voor jou? Niks aan de hand! We hebben nog genoeg andere woonprogramma’s in allerlei verschillende woonstijlen. Voor iedereen is er dan ook een passende meubelset te vinden. Neem een kijkje bij de andere woonprogramma’s van de merken Feelings, Profijt Meubel en Henders & Hazel. Bekijk de woonprogramma’s online op onze website of kom langs in onze grote woonwinkel in Wijchen.

Ontdek meer blogs