Houd jij van een modern interieur? Bekijk woonprogramma Lyon!

Houd jij van een modern interieur? Bekijk woonprogramma Lyon!

Een stijlvol en strak design, dat omschrijft Lyon. Dit prachtige woonprogramma van het merk Feelings past perfect in een modern interieur, maar voelt zich ook zeker thuis in een heleboel andere interieurstijlen! De trendy houtlook in combinatie met het zwarte metaal is helemaal van nu. Lees de blog en kom erachter of woonprogramma Lyon bij jou past.

Moderne meubels Lyon

De Lyon meubelset bestaat uit verschillende dressoirs, tv-meubels, eettafels, wandkasten en salontafels. De meubels zijn gemaakt van Lamulux. Dit is een sterk materiaal en lijkt op echt hout. De frisse Fresh Oak kleur zorgt voor een gezellige sfeer in huis. De meubelen hebben een trendy zwart metalen onderstel. De kasten uit de Lyon collectie hebben genoeg opbergruimte voor al jouw spullen. Het merk Feelings blijft met behulp van trendwatchers op de hoogte van de laatste trends in de branche.

Woonprogramma Lyon Feelings
Meubels Lyon Feelings interieur

Voordelen woonprogramma

In één keer alle meubels in huis die ook nog eens perfect bij elkaar passen. Dat kan met een woonprogramma! De meubels komen allemaal uit dezelfde serie. Hierdoor weet je zeker dat de materialen, kleuren en de stijl van de meubelen bij elkaar passen. Het kiezen voor een woonprogramma bespaart jou veel tijd en energie, vooral als je het lastig vindt om nieuwe meubels uit te zoeken en te combineren.

Veel woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een woonprogramma aanschaffen? Bij Oosterbaan Living heb je allerlei verschillende woonprogramma’s in verschillende stijlen. Wij verkopen mooie meubelsets van de merken Feelings, Henders & Hazel en Profijt Meubel. Neem een kijkje op onze website en vind de perfecte match. Is woonprogramma Lyon nou helemaal iets voor jou? Bestel de meubels online of kom langs in onze showroom in Wijchen. Onze interieuradviseurs staan voor je klaar en helpen jou graag verder.

Ontdek meer blogs

Producten