Industrieel woonprogramma Kopenhagen

Industrieel woonprogramma Kopenhagen

Ben je op zoek naar stoere meubels die goed in jouw industriële interieur past, en wil je graag dat alle meubels op elkaar zijn afgestemd? Dan is Kopenhagen het woonprogramma voor jou. Woonprogramma Kopenhagen van Feelings bestaat uit verschillende meubels, zoals een salontafel, eettafels, tv-dressoir en kasten die allemaal zijn gemaakt van Lamulux. Feelings heeft een hoop passie en liefde in deze meubelset gestoken, en dat zie je! Tover jouw interieur om tot een industrieel interieur met dit woonprogramma.

Wat is een woonprogramma?

Een woonprogramma is ideaal voor mensen die een samenhangend geheel in huis willen en niet helemaal weten waar ze moeten beginnen. Met een woonprogramma haal je namelijk in een keer veel meubels die helemaal bij elkaar passen qua stijl, kleur en materiaal. Bovendien scheelt kiezen voor een woonprogramma een hoop tijd, want je hoeft niet van de ene naar de andere winkel te rijden om alle meubels te verzamelen. Alleen maar voordelen dus!

Lamalux meubels

Lamalux oogt en voelt als echt hout, maar is in werkelijkheid gemaakt van melanine. Melanine is een synthetische stof die vooral gebruikt wordt bij het maken van kunststoffen. Lamalux heeft een hoop voordelen; het is sterk, hard, licht, kleurecht, kras bestendig en ook bestand tegen o.a. zuren. Het lijkt zo op hout door de aangebrachte houttekeningen en structuren. In tegenstelling tot hout hoeft Lamalux niet te worden onderhouden, dus een vochtige schone doek is al voldoende!

Kopenhagen stijlen

De metalen omlijsting van de meubels zijn de blikvangers van dit woonprogramma. Daarmee past het perfect in een stoer interieur. De kleur van de meubels is goed te combineren met lichte kleuren, bijvoorbeeld een grijze bank. De lichte kleur zorgt voor een mooi contrast. Decoreer met zwarte accessoires om de zwarte kleur van de omlijsting door te zetten in het interieur. Voel je je dapper en ben je weg van de hout? Breng dan een lattenwand aan in dezelfde kleur als Kopenhagen, voor een uniek effect in jouw woonkamer.

Bekijk alle woonprogramma’s

Kopenhagen is niet het enige woonprogramma dat wij aanbieden, er zijn nog veel meer mooie woonprogramma’s van Feelings, Profijt en Henders & Hazel bij ons verkrijgbaar. Voor iedere interieurstijl bestaat er wel een passende meubelset, dus neem gauw een kijkje tussen de andere woonprogramma’s

Ontdek meer blogs

Producten