Woonprogramma Tokyo met een industrieel karakter

Woonprogramma Tokyo met een industrieel karakter

Een industrieel woonprogramma dat wel ontzettend veel warmte uitstraalt; dat is woonprogramma Tokyo. Het woonprogramma oogt industrieel door het gebruik van zwart metalen accenten en massief kikarhout, waarvan de nerfstructuur in het oog springt. Met behulp van een woonprogramma hoef je niet lang te zoeken naar verschillende meubels die bij elkaar passen, je kunt namelijk in een keer het grootste deel van een interieur aanschaffen. De meubels in een woonprogramma zijn allemaal in dezelfde stijl gemaakt, met gebruik van dezelfde materialen en kleuren. Eenheid is gegarandeerd dus!

Een industrieel karakter

Hou je van een woonstijl met karakter? Dan is deze stoere industriële woonstijl zeker iets voor jou. Het industriële karakter draait helemaal om natuurlijke materialen en robuuste elementen, zoals beton en metaal in combinatie met grote stoere meubels. De warme materialen zoals hout, wol, leer en vilt maken het feit dat er weinig kleur wordt gebruikt in deze interieurstijl helemaal goed. Een element wat hier ook helemaal bij past: rookglas. Dit sfeervolle glassoort is letterlijk gerookt glas, en heeft in tegenstelling tot gewoon glas een bronzen kleur. Rookglas wordt in de kasten van Tokyo gebruikt. Het populaire glas verfraaid de manier waarop het licht in de kasten zich verspreidt.

Houten boekenkasten

De boekenkasten uit de Tokyo-collectie worden gekenmerkt door een strak design met een speels lijnenspel, dankzij de verspringende vak structuur. De metalen accenten, zoals de omlijsting en grepen in de lades, zorgen voor de stoere look van deze kasten. Door meerdere boekenkasten te combineren creëer je een echte eyecatcher. Behorend bij deze boekenkast is een box met zes vakken voor wijnflessen. Deze box is een los elementen dus je kunt deze makkelijk verplaatsen binnen de kast, om zo een andere look aan de kast te geven.

woonprogramma Tokyo
woonprogramma Tokyo

Ontdek het hele woonprogramma

Naast de mooie boekenkasten bevat woonprogramma Tokyo ook fijne eettafels, dressoirs, een salontafel en een bijzettafel. Deze meubels zijn allemaal gemaakt van het robuuste kikarhout met metalen accenten en passen perfect bij elkaar. Fan van een woonprogramma maar niet van Tokyo? Dan zit er voor jou misschien een ander geschikt woonprogramma tussen. Neem vooral een kijkje naar de meubelsets van Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings!

Ontdek meer blogs

Producten