Ontdek Woonprogramma Raffin

Ontdek Woonprogramma Raffin

Woonprogramma Raffin

Het Raffin woonprogramma beschikt over een breed pakket aan diverse meubelen. De verschillende meubelen kunnen gecombineerd worden om een bij elkaar passend interieur te creëren. Wil jij graag dat jouw dressoir goed matcht bij jouw nieuwe salontafel? Dan is een woonprogramma ideaal! Bij Oosterbaan Living vertellen we je graag meer hierover.

Ga voor een industriële sfeer in huis

Houd jij van een industriële sfeer in huis? De combinatie van het smalle, zwart metalen frame en het eikenfineer geeft dressoir Raffin een subtiel, industriële sfeer. De Raffin meubelen zijn gemaakt van eikenfineer. Dit is een dun laagje eikenhout dat verlijmd is op een MDF paneel. Het eikenfineer is afgewerkt met een hoogwaardige NC-lak.Woonprogramma Raffin heeft hierdoor een moderne uitstraling.Door de moderne uitstraling past raffin in iedere woonstijl. Wat is jouw favoriete woonstijl?

Compleet woonprogramma

Uit het woonprogramma Raffin zijn nog veel meer meubels beschikbaar om een complete stijl in je woonkamer te creëren. Combineer de eettafel met de salontafel voor een complete look. Bekijk in onze woonwinkel in Wijchen de gehele collectie en laat je inspireren. Combineer het woonprogramma met een comfortabele hoekbank uit de Profijt collectie en je woonkamer is compleet.

Ontdek meer blogs