Flexibel woonprogramma Livada

Flexibel woonprogramma Livada

Wil jij graag een modern interieur maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ga dan voor woonprogramma Livada! Wat is een woonprogramma? Een woonprogramma zorgt ervoor dat jij (het grootste gedeelte van) je interieur in één keer in orde hebt. Bovendien zijn de meubels in een woonprogramma perfect op elkaar afgestemd, qua stijl, materialen en kleuren. Zo weet je zeker dat jouw interieur helemaal bij elkaar past. De Livada meubels hebben een minimalistisch design, maar zijn dankzij de combinatie van hout en metaal ook sfeervol en warm.

Een flexibel woonprogramma

Woonprogramma Livada brengt keuzevrijheid en flexibiliteit met zich mee. Deze collectie met strakke lijnen, afgeronde hoeken, eikenfineer en metaal biedt namelijk ruimte voor eigen inbreng. De kasten collectie is in maar liefst vier verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je jouw eigen smaak in het meubilair kunt verwerken. De dressoirs, vitrinekasten en opbergkasten zijn bovendien allemaal uitgevoerd met geïntegreerde ledverlichting. De Livada tafelserie kent dezelfde mogelijkheden als de kasten, dus je kunt het tafelblad en de poten aanpassen aan jouw andere aankopen. De keuze is reuze!

Veelzijdige eettafels

De eettafel is het hart van jouw eethoek; je eet er, kletst er, leest er de krant en werkt er misschien zelfs wel. Daarom is het belangrijk dat je een tafel aanschaft waar je jarenlang van geniet. De Livada serie bevat voor iedereen een tafel die in het interieur past; of dit nou een traditionele rechthoekige tafel, ovale tafel, uitschuifbare tafel of bartafel is. De keuze in afmeting, vorm en tafelpoot is volledig aan jou. Een leuk extraatje: het is mogelijk om de tafelpoten te laten voorzien van een houten inleg, waarbij het hout dezelfde kleur heeft als het tafelblad.

Bekijk de andere woonprogramma’s

Vind je het moeilijk om meubels uit te zoeken die goed in jouw interieurstijl passen en weet je niet welke meubels je met elkaar kunt combineren? Dan ben je er waarschijnlijk achter gekomen dat een woonprogramma erg handig is voor jou. Mocht Livada niet helemaal jouw smaak zijn, neem dan eens een kijkje naar de andere woonprogramma’s die wij aanbieden. Wij hebben meubelsets van topmerken Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings. Bekijk ze op de website, of kom voor persoonlijk advies naar onze showroom!

Ontdek meer blogs

Producten