Creëer eenheid met woonprogramma Sydney

Creëer eenheid met woonprogramma Sydney

Sydney heeft met zijn houtlook en zwarte accenten een eigentijdse uitstraling waar je jarenlang van kan genieten. Dit woonprogramma past perfect in een modern en urban interieur. De meubels zijn allemaal op elkaar afgestemd, waardoor je met deze lijn makkelijk eenheid kan creëren. Lees snel verder en kom erachter of Sydney iets voor jou is.

Woonprogramma Sydney

Het volledige woonprogramma Sydney van het merk Feelings bestaat uit verschillende meubelen. Zo zijn er dressoirs, een tv-meubel, eettafels, salontafels en verschillende kasten zoals een boekenkast, een wandkast en twee verschillende barkasten. Het zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Ze zijn natuurlijk mooi te combineren samen, maar komen apart van elkaar ook goed tot hun recht. De meubelset is gemaakt van Lamulux, een materiaal dat vergelijkbaar is met hout maar dan zonder de nadelen daarvan. Dit materiaal is gecombineerd met zwart metaal.

Voordelen van een meubelset

Een woonprogramma maakt het erg makkelijk om eenheid te creëren in jouw interieur. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is de stijl van het woonprogramma te kiezen. Dit bespaart je ontzettend veel tijd en energie. Aan de hand van onze woonprogramma’s met verschillende woonstijlen proberen we jou te inspireren en uit te dagen om nieuwe stijlen te proberen. Welk woonprogramma is jouw favoriet? Bekijk ze allemaal op onze website.

Allerlei woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Sluit woonprogramma Sydney toch niet helemaal aan op jouw wensen? Geen zorgen, we hebben meer dan genoeg andere woonprogramma’s bij Oosterbaan Living. Voor iedere woonstijl is er wel een te vinden. Wij hebben meubelsets van de merken Feelings, Profijt Meubel en Henders & Hazel. Past Sydney wel perfect bij wat jij zoekt? Alle meubels zijn bij ons verkrijgbaar. Shop dit woonprogramma online of kom langs in onze woonwinkel in Wijchen. Onze medewerkers kijken graag met jou mee.

Ontdek meer blogs

Producten