Een natuurlijke look met Woonprogramma Santorini

Een natuurlijke look met Woonprogramma Santorini

Natuurlijk wonen doe je met woonprogramma Santorini. De houten meubels krijgen kracht door de eenvoud, en hebben een natuurlijke look. Dit prachtige woonprogramma kan in vele huizen worden toegepast. Waarom zou je dan voor een woonprogramma kiezen? Een woonprogramma, ook wel meubelset genoemd, is dè oplossing voor mensen die niet goed weten hoe ze een samenhangend geheel kunnen creëren in hun huis, of voor mensen die het gewoon handig vinden om in één keer hun meubels aan te schaffen. Alle meubels van een meubelprogramma zijn namelijk qua stijl, kleur en materiaal helemaal op elkaar afgestemd. Zo hoef je nooit meer te twijfelen over of de salontafel wel met de wandkast matcht, of van woonwinkel naar woonwinkel te rijden.

Eigentijds natuurlijk

Het minimalistische design en de subtiele afwerking zorgt er in dit woonprogramma voor dat het hout maximaal tot zijn recht komt. De authentieke eigenschappen van het hout voeren de boventoon, en maken dit woonprogramma eigentijds natuurlijk. Met de strakke lijnen in de meubels gaat dit woonprogramma met de tijd mee.

Praktische details

Bij zulke mooie meubels is het wel zo handig dat ze ook goed beschermd zijn. Dit heeft Henders & Hazel gedaan door de houten meubels van de Santorini collectie een olie finish te geven. Alle laden en deuren van dit woonprogramma zijn voorzien van een soft-closing-systeem, zodat kastdeuren nooit meer hard dicht zullen vallen. De warme led verlichting waarvan deze kasten zijn voorzien zijn de finishing touch. Zo kun je ook in de avond genieten van jouw mooiste woonaccessoires of opgeruimde servies.

woonprogramma Santorini
woonprogramma Santorini

Uitschuifbare tafels

Soms zou je wel willen dat je wat ruimte erbij kon toveren in jouw eethoek, bijvoorbeeld als de familie of vrienden over de vloer komen. Goed nieuws; met de tafels uit het Santorini woonprogramma kan dat! Dankzij het handige butterfly-systeem zijn de eetkamertafels eenvoudig met tot wel 60 cm te verlengen. De tafels hebben een minimalistisch stoer design en gemaakt van sterk eikenhout. Als finish wordt er een olie gebruikt die het natuurlijke karakter van het hout versterken. Van de Santorini eettafels kun je jarenlang genieten, sterker nog, ze worden naarmate de jaren verstrijken steeds mooier. Na een aantal jaar hebben ze een mooie authentieke uitstraling.

Woonprogramma’s van verschillende merken

Bij ons vind je de mooiste woonprogramma’s van Henders & Hazel, Profijt Meubels en Feelings. Deze bevatten meubels in allerlei verschillende stijlen; denk aan industrieel, landelijk en modern. Neem een kijkje naar al de woonprogramma’s en kies jouw favoriet!

Ontdek meer blogs

Producten