Een robuuste look met Metalo/Metalox

Een robuuste look met Metalo/Metalox

Strak en stoer, dat is woonprogramma Metalo/Metalox. Door het gebruik van eikenfineer en metaal krijgen de kasten en tafels een robuuste uitstraling. Het eikenfineer heeft een realistische houtlook maar is makkelijker te onderhouden. Metalo/Metalox past perfect in een industrieel interieur. Of mix & match verschillende interieurstijlen voor een speelse woning. Combineer de meubels uit deze collectie met veel planten en donkere tinten voor een extra stoer geheel met veel sfeer.

Wat is een woonprogramma?

Nu vraag je je misschien af, wat is een woonprogramma dan? Een woonprogramma is dé perfecte oplossing voor de eeuwige twijfelaar, of degene die niet zo veel zin heeft om van winkel naar winkel te rijden om alle meubels bij elkaar te zoeken. Met een meubelset haal je namelijk in een keer bijna al je meubels in huis. Een woonprogramma bevat verschillende meubels, zoals kasten, dressoirs, tv-meubels en salontafels, die allemaal qua stijl, kleur en materiaal op elkaar afgestemd zijn. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw interieur helemaal bij elkaar past. Woonprogramma’s zijn in alle woonstijlen verkrijgbaar, dus er is er altijd een die bij jou past.

Stoer en robuust

Stoer en robuust, dat zijn twee woorden waarmee je woonprogramma Metalo/Metalox goed kunt omschrijven. Een industriële woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen die een robuuste uitstraling hebben. Daarom past Metalo/Metalox met zijn combinatie van hout en metaal daar erg goed bij. Combineer de meubels van deze meubelset met materialen als leer, beton en metaal. Voeg vervolgens wat planten en stoere accessoires toe en jouw industriële interieur is helemaal af!

woonprogramma metalo
woonprogramma metalo

Altijd een passend meubelstuk

Bij woonprogramma Metalo/Metalox hoef je nooit bang te zijn dat een mooie kast of tafel qua maat niet past, want de meubels van dit woonprogramma zijn in verschillende maten leverbaar. Hoeveel ruimte jij dus ook tot je beschikking hebt, met dit woonprogramma vind je altijd een passend meubelstuk. Ook de eettafels zijn er in verschillende maten, en ook de poot kun je zelf uitkiezen. Van x-poot tot v-poot; met Metalo/Metalox kan het allemaal. De tafels bevatten een eikenhouten tafelblad en zijn wederom afgewerkt met metaal, zodat de robuuste look ook in de tafels terugkomt. Liever een ronde tafel? Dat kan ook! Dit woonprogramma is op jouw wensen af te stellen

Bekijk alle woonprogramma's

Wil je wel graag een woonprogramma aanschaffen, maar ben je eigenlijk op zoek naar een andere woonstijl? Neem dan vooral een kijkje tussen de andere woonprogramma's van topmerken als Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings.

Ontdek meer blogs

Producten