Woonprogramma Ridge & Ridgefield Dark

Woonprogramma Ridge & Ridgefield Dark

Wil jij graag harmonieus geheel creëren in jouw industriële loft interieur? Dan ben je bij woonprogramma Ridge & Ridgefield Dark aan het juiste adres. De meubels uit dit woonprogramma passen perfect bij het open karakter van een industriële woonstijl. De donkere kleuren en zwart metalen accenten trekken alle meubels helemaal samen en zorgen ervoor dat ze zeker op zullen vallen in jouw huis!

Harmonieus geheel

Er zijn ontzettend veel redenen om voor een woonprogramma te kiezen. Vooral als je een eeuwige twijfelaar bent, of niet zo goed weet hoe je een samenhangend geheel creëert. Met behulp van een woonprogramma haal je namelijk in één keer je hele interieur in huis. Een meubelset bestaat uit meubels die allemaal bij elkaar passen, qua stijl, materiaal en kleur. Bij woonprogramma Ridge/Ridgefield is de samenhang tussen de meubels onmisbaar; ze hebben allemaal dezelfde donkere kleur en industriële karakter. De collectie bevat alle meubels die je van Henders & Hazel gewend bent; grote en kleine tafels, dressoirs, roomdividers, een highboard, een vitrinekast en een opbergkast.

Creëer je eigen tv-meubel

Misschien miste je een tv-meubel in de opsomming van meubels, maar dat heeft een goede reden. Je stelt namelijk jouw ideale tv-oplossing zelf samen met losse elementen uit de collectie. De basis hiervan bestaat uit een platform en daarop bouw je verder. Of je liever een open look wilt of gaat voor dichte kasten met veel opbergruimte, voor hoge of lage kast-elementen kiest, de keuze is helemaal aan jou.

Ronde vormen om de strakke lijnen te doorbreken

In tegenstelling tot de rechte kasten zie je bij de tafels van woonprogramma Ridge/Ridgefield geen rechte lijnen terug. Alle tafels uit deze collectie hebben mooie afgeronde hoeken en fijne, strakke metalen poten. De eettafels zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar: een ovale uitvoering en een ellipsvormige. Het stoere gevoel van dit woonprogramma wordt doorgetrokken in de eettafels middels het zwart metalen kruis onderstel. Het asymmetrische motief op het tafelblad maakt deze eettafels helemaal af.

Ontdek alle woonprogramma’s

Is dit industriële woonprogramma nou helemaal niks voor jou, maar wil je wel een meubelset aanschaffen? Neem dan vooral een kijkje naar de andere meubelsets die wij aanbieden. Je hebt de keuze uit allerlei woonstijlen, dus kies jouw favoriet en profiteer van de voordelen die een woonprogramma biedt.

Ontdek meer blogs

Producten