Woonprogramma Ridge & Ridgefield Naturel

Woonprogramma Ridge & Ridgefield Naturel

Woonprogramma Ridge & Ridgefield Naturel is het ideale woonprogramma voor mensen die van een moderne en natuurlijke woonstijl houden. De meubels zijn gemaakt van eikenfineer, wat voor een warme uitstraling zorgt. Misschien denk je nu: wat is een woonprogramma? Een woonprogramma bevat (bijna) alle meubels die je nodig hebt en je shopt ze in een keer. Alle meubels in een woonprogramma zijn perfect op elkaar afgestemd, qua stijl, kleur en materiaal. Binnen een handomdraai is jouw interieur een samenhangend geheel!

Natuurlijk genieten

Met het eikenfineer waarvan de Ridge/Ridgefield is gemaakt haal je buiten naar binnen. Het natuurlijke aspect speelt hier de hoofdrol. De kleine zwarte accenten stelen niet de show in dit woonprogramma, maar zijn wel mooie details die goed contrasteren met het lichte hout waaruit de meubels vervaardigd zijn. Past deze natuurlijke uitstraling nou niet zo goed in jouw interieur? Kijk dan vooral even naar woonprogramma Ridge & Ridgefield Dark, dat door de donkere kleuren een industrieel karakter krijgt.

Modulair meubilair

Woonprogramma Ridge & Ridgefield naturel bestaat uit kasten en tafels die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er de mogelijkheid om de meubels nog meer op jouw smaak af te stellen, namelijk door de meubilaire wandkast zelf samen te stellen. De wandkast wordt opgebouwd vanaf een platform, waarop een bergkast-element, lowboard-elementen met brede lades of smalle lades en open vakken geplaatst kunnen worden. Dus wees creatief en ontwerp de wandkast van jouw dromen.

woonprogramma ridgefield
woonprogramma ridgefield

Afgeronde hoeken

Dit woonprogramma is met zijn ronde vormen helemaal on trend. De rechte lijnen van de kasten worden afgewisseld met afgeronde hoeken bij de (salon)tafels. Dit zorgt voor variatie in het woonprogramma, en zul je niet meer tegen een scherpe hoek van de tafel aanlopen. De salontafels zijn verkrijgbaar in drie afmetingen; 40x40cm, 50x50cm, 60x60cm. Ze zijn leuk om als groepje of los van elkaar neer te zetten. Ook bij de eettafels is er een keuzemogelijkheid; hij is in ellips of ovaal verkrijgbaar.

Bekijk alle woonprogramma’s

Naast dit prachtige woonprogramma bieden we veel andere woonprogramma’s aan. Met de keuze in verschillende woonstijlen zit er voor iedereen een geschikte meubelset tussen. Van industrieel tot landelijk; voor ieder interieur hebben wij het juiste woonprogramma. Neem dus gauw een kijkje, of kom langs in onze showroom in Wijchen.

Ontdek meer blogs

Producten