De stoere uitstraling van mendiga

De stoere uitstraling van mendiga

Voeg een stoere uitstraling toe aan je woonkamer met de sfeervolle robuuste kasten van woonprogramma Mendiga van Profijt Meubel. De kasten hebben een grove uitstraling door het hout dat is gecombineerd met zwart metalen details. Perfect dus voor een industrieel interieur. Maar ook in een Urban Jungle interieur misstaat Mendiga zeker niet.

Barkast Mendiga meer dan veelzijdig

Barkast Mendiga is van Profijt Meubel en is onderdeel van een woonprogramma. Deze is makkelijk in onderhoud en heeft een stoere industriële uitstraling. Met deze kast kun je allerlei kanten op. Het heet een barkast maar kan ook gebruikt worden als opbergkast door zijn dichte deurtjes. Stal wat mooie accessoires uit op de planken en je hebt een prachtige eyecatcher in huis. Ook kun je hem op verschillende plekken plaatsen, zo kan hij in de woonkamer, eetkamer maar ook perfect in de hal. Waar zou jij de kast neerzetten? Een heel veelzijdige kast dus.

De meubels in een warme kleur orange teak

Woonprogramma Mendiga is een programma met een mooie uitstraling dat in veel huiskamers goed zou staan. Dit programma is te verkrijgen in de warme kleur "orange teak wood" in combinatie met mat zwart metaal. Combineer de meubels met een lichte hoekbank of stoere leren eetkamerstoelen. Hoe zou jij de meubels combineren?

Kom langs bij Oosterbaan Living,

Wist je dat de meubels ook verkrijgbaar zijn in diverse afmetingen? Zo past er altijd een Mendiga meubel in jouw huis. Kom langs bij Oosterbaan Living in Wijchen. Onze medewerkers laten jou graag alle mogelijkheden van de diverse woonprogramma’s zien en helpen jou graag jouw droominterieur uit te zoeken.

Ontdek meer blogs

Producten