Barkruk Tubac cognac

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Uit voorraad leverbaar
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Industriële barkruk Tubac cognac

  • Bekleed met een zachte gladde stof
  • Handgreep geïntegreerd in de rugleuning
  • Is te belasten tot 120 kg
  • In diverse kleuren verkrijgbaar

Deze cognackleurige barkruk Tubac combineert een stoer uiterlijk met een heerlijk comfort. De kruk is bekleed met een gladde stof die een zichtbare leernerf heeft en aangenaam zacht aanvoelt. Over de rand van de zitting en de rugleuning loopt een antracietkleurige band. Samen met de sierstiksels in de rugleuning, de zwart metalen hoekige poten en de geïntegreerde handgreep, geeft dit de barkruk een industriële uitstraling.

De zitting is licht gebogen en comfortabel dik. Ook de rugleuning loopt een beetje rond waardoor deze je rug goed omsluit, wat zorgt voor een heerlijke zit. De barkruk is geschikt voor bartafels met een hoogte van ca. 90cm. De poten moeten nog worden gemonteerd, hiertoe zit een duidelijke instructie bijgesloten.

Barkruk Tubac is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook is er een bijpassende stoel verkrijgbaar, stoel Maleo. Leuk om met elkaar te combineren in je interieur!¿

Onderhoud:

Voor het onderhoud van de stof adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 104x50,5x061 cm | zithoogte 65 cm, zitdiepte 44 cm
Breedte:
61
Hoogte:
104
Zitdiepte:
44
Zithoogte:
65
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10396193
Kleur:
Uitgevoerd in stof zorro cognac met zwarte metalen poten.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.