7 x fauteuils voor de ultieme ontspanning

7 x fauteuils voor de ultieme ontspanning

Na een lange dag gaat er niets boven ontspannen in een comfortabele fauteuil. Bij Oosterbaan Living snappen wij het belang van een goede stoel maar al te goed. Daarom hebben wij in deze blog een selectie samengesteld van zes fauteuils die niet alleen stijlvol zijn, maar ook zorgen voor de ultieme ontspanningservaring. Ontdek hieronder de topkeuzes van zowel onze eigen collectie, als van de topmerken Henders & Hazel, Profijt Meubel en Feelings.

Fauteuil Milaan

Stel je voor: een heerlijke plek waar je helemaal tot rust kunt komen. Dat is precies wat onze fauteuil Milaan biedt. Het draaimechanisme van deze fauteuil zorgt voor extra functionaliteit, waardoor je gemakkelijk vanuit elke hoek kunt genieten van het comfort van Milaan. De ronde vormen zijn helemaal van deze tijd, en maken het ook een vriendelijk en warme fauteuil. Dit wordt jouw nieuwe favoriete plekje in huis!

Relaxfauteuil Rome

Een relaxfauteuil is van zichzelf al een fijn meubelstuk, maar een elektrische variant maakt hem nog nét iets beter! Met een eenvoudige druk op de knop transformeert relaxfauteuil Rome in de perfecte plek om te relaxen. De ingebouwde accu geeft je volledige vrijheid om de fauteuil te plaatsen waar jij wilt, zonder gedoe met snoeren of stopcontacten. En natuurlijk aan een stijlvolle en uitnodigende uitstraling bij Rome ook geen gebrek, want de brandy kleur van deze fauteuil staat prachtig in ieder interieur.

Draaifauteuil Alberta

De Alberta fauteuil van Henders & Hazel is met zijn ronde vorm en witte stof een prachtige verschijning. Deze fauteuil laat zien dat een fauteuil helemaal geen stoffig meubelstuk is. Fauteuil Alberta heeft een fijn design waar je lekker in kunt wegzakken en is uitvoerbaar in verschillende stoffen en kleuren. Als je op zoek bent naar een fauteuil die zowel stijlvol als comfortabel is, dan is draaifauteuil Alberta de ideale keuze.

Relaxfauteuil Napoli

Met zijn eigentijdse design en elektrische functionaliteiten is de Napoli relaxfauteuil uit onze eigen collectie een onmisbare toevoeging aan je woonruimte. Doe moeiteloos de rugleuning naar beneden en de voetensteun omhoog, en geniet van een goede film of een welverdiend dutje. Napoli is bekleed met hoogwaardig microleder. Deze stof is bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor je fauteuil er jarenlang als nieuw uit blijft zien.

Relaxfauteuil Keyport

Relaxfauteuil Keyport van Profijt Meubel heeft een comfortabele uitstraling, en dat is ook precies waar deze relaxfauteuil voor bedoeld is: comfortabel en stijlvol relaxen in je eigen woonkamer. De mooie weefstof geeft deze fauteuil een eigentijdse uitstraling, die in ieder interieur welkom is. Relaxfauteuil Keyport is standaard voorzien van HR-schuim in de zitting. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht, waardoor de zitting langdurig zijn vorm en comfort behoudt.

Relaxfauteuil Charles

Het meest opvallende kenmerk van de Charles Relaxfauteuil van Feelings zijn de unieke armleuningen. Deze lijken zich naar buiten uit te vouwen, dat zorgt voor een speels aanzicht. Je legt makkelijk je voeten omhoog met de elektrische relaxfuncties. Charles is verkrijgbaar in stof en microleder, dus je kiest zelf de uitstraling die het beste bij jouw woonwensen past.

Relaxfauteuil Asti

Alles aan fauteuil Asti straalt comfort uit. Plof neer in de comfortabele kuip en geniet van jouw relaxmoment. Henders & Hazel weet hoe ze hoogwaardige fauteuils maken, en dat merk je aan het comfort en design. Deze fauteuil past in ieder modern interieur en zorgt voor een fris geheel in huis. Wil je Asti liever uitgerust hebben met een hoge of lage rug? De keuze is aan jou.

Een fauteuil is niet alleen een functioneel meubelstuk, het moet ook een statement maken in jouw interieur. Met onze exclusieve eigen collectie en fauteuils van andere topmerken bieden we comfortabele en stijlvolle opties voor ieder interieur. Bezoek onze showroom om ze allemaal te ontdekken en vind de perfecte fauteuil voor jouw huis.

Ontdek meer blogs

Producten