Carlos: Industrieel en modern

Carlos: Industrieel en modern

Gaat jouw hart sneller kloppen van een industrieel interieur? Dan is woonprogramma Carlos echt iets voor jou! Het zwarte metaal in combinatie met het glas geven dit woonprogramma een stoere industriële uitstraling. De industriële woonstijl blijft populair, Carlos is daarom ook helemaal van nu.

 

Industriële meubels Carlos

De Carlos meubelset van het merk Feelings bestaat uit een prachtige en stoere vitrinekast en dressoir. Deze stijlvolle meubels passen perfect in een industrieel interieur. De industriële stijl geeft jouw woning een stoere, maar ook zeker een moderne look. De twee meubelen hebben namelijk een strak design. Ze zijn echt een toevoeging in jouw huis.

 

Specificaties vitrinekast en dressoir

De meubels zijn allebei zwart metaal gecombineerd met transparant glas. De kasten bieden genoeg opslagmogelijkheden voor allerlei doeleinden. De vitrinekast heeft twee deuren en vier planken. Deze kast is prachtig om al jouw mooie woonaccessoires in uit te stallen. Deze mogen tenslotte gezien worden. Het dressoir heeft vier deuren en twee planken. Ook in dit dressoir komen jouw spullen goed tot zijn recht.

Kasten Carlos Feelings
Woonprogramma Carlos Feelings

Vitrinekast

  • 2 deuren
  • 4 planken
  • Zwart metaal
  • Helder glas

 

Dressoir

  • 4 deuren
  • 2 planken
  • Zwart metaal
  • Helder glas

 

Allerlei woonprogramma’s bij Oosterbaan Living

Woonprogramma Carlos is zeker niet de enige die wij hebben bij Oosterbaan Living. Wij bieden allerlei verschillende woonprogramma’s aan. Voor iedere woonstijl is er wel een passende meubelset te vinden. Is Carlos niet echt iets voor jou en ga je liever op zoek naar iets anders? Geef de andere woonprogramma’s dan ook zeker een kans en neem even een kijkje. Wij hebben woonprogramma’s van de merken Feelings, Profijt Meubel en Henders&Hazel. Je kunt woonprogramma Carlos online shoppen of je kan natuurlijk langskomen in onze showroom in Wijchen. Hier staan onze interieuradviseurs altijd voor jou klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Producten