Herfst 2023: de nieuwste interieurtrends om je huis te transformeren

Herfst 2023: de nieuwste interieurtrends om je huis te transformeren

Terwijl de bladeren buiten beginnen te verkleuren en de herfstbries door de straten waait, is het tijd om je interieur te transformeren om het gezellig en gastvrij te maken voor het najaar van 2023. Dit seizoen belooft een prachtige mix van aardse kleuren, organische vormen, en een opvallende Viva Magenta en Mauve trend. Laten we dieper duiken in deze herfsttrends voor jouw interieur!

1. Warme aardetinten en natuurtinten

De herfst van 2023 staat in het teken van warme en uitnodigende kleuren. Denk aan diepe aardetinten zoals rijke bruin, diepgroen en roest oranje. Deze kleuren roepen een gevoel van gezelligheid en comfort op, perfect voor het creëren van een knusse sfeer in huis. Beige blijft ook een toonaangevende neutrale kleur, waardoor je een evenwichtige achtergrond hebt voor deze warme tinten. Als je op zoek bent naar eetkamerstoelen of juist een comfy fauteuil die perfect passen bij deze trend, ben je bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen in deze stijl? De warme en rustgevende uitstraling van natuurtinten, zoals beige, bruin, en zachte grijstinten, zorgt voor een ontspannen sfeer in je eetkamer. Of je nu een landelijke, moderne, of Scandinavische inrichting hebt, onze eetkamerstoelen, banken of fauteuils in natuurtinten passen naadloos bij verschillende interieurstijlen.

2. Organische ronde vormen

De trend van organische ronde vormen blijft dit najaar prominent aanwezig. Meubels en decoratieve stukken met vloeiende lijnen en zachte rondingen geven je interieur een gevoel van zachtheid en harmonie. Denk aan ronde eettafels, salontafels, gebogen banken en ronde spiegels om deze trend in huis te halen. Deze vormen brengen een gevoel van evenwicht en rust in je ruimte. Ben je ook op zoek naar een bank met ronde details of juist een ronde of ovale eettafel? Dan zit je bij ons goed. Met onze ruime collectie en 3 topmerken onder één dak, vind je zeker jouw droommeubel.

3. Viva magenta en mauve trend

Liever het een helemaal anders doen? Dat kan! Een opvallende trend die dit najaar veel aandacht zal trekken, is het gebruik van levendige kleuren zoals magenta en mauve. Deze tinten voegen een vleugje drama en luxe toe aan je interieur. Denk aan magentakleurige kussens, mauve accentmuren, of zelfs een statement meubelstuk in een van deze gewaagde kleuren. Combineer ze met neutrale tinten om een gebalanceerde look te creëren.

4.Modern seventies en vintage

Hoewel we ons nog midden in 2023 bevinden, is het nooit te vroeg om vooruit te kijken naar de komende trends. In 2024 verwachten we de opkomst van de Modern Seventies en Vintage stijlen. Vintage meubels en decoraties uit de jaren zeventig zullen weer in de schijnwerpers staan. Dus, neem een kijkje op zolder of bezoek een plaatselijke kringloopwinkel om oude beauty's te vinden die perfect passen bij deze retro-trend.

Of je nu kiest voor de warme aardetinten, de organische ronde vormen, of de levendige magenta en mauve accenten, de herfst van 2023 biedt eindeloze mogelijkheden om je interieur te vernieuwen. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een gezellige en stijlvolle ruimte waar je kunt genieten van de prachtige herfstdagen en -avonden.

Ontdek meer blogs

Producten