Stijlstudio harmonie in huis: groentinten en stijlvolle wooncombinaties

Stijlstudio harmonie in huis: groentinten en stijlvolle wooncombinaties

Bent u klaar om te ontdekken hoe groentinten uw huis kunnen transformeren? In deze stijlstudio combineren we unieke meubelstukken tot een harmonieus geheel. Onze studio is dé plek voor iedereen die houdt van stijl, comfort en een persoonlijke touch. Kijkt u met ons mee?

Mix and Match

Door verschillende eetkamerstoelen te combineren, creëer je een speelse, dynamische sfeer in je eetkamer. Dit geldt zeker voor de Oosterbaan Living collectie eetkamerstoelen - Alverna, Wijchen, en Beuningen - die, ondanks hun individuele karakteristieken, ook overeenkomsten delen die ze tot een samenhangende keuze maken voor elke eetkamer. Mix en match deze stijlen voor een gepersonaliseerde look die zowel verwelkomend als stijlvol is.

Elk van deze eetkamerstoelen is bekleed met de prachtige en luxueuze stof ‘harley green’, een materiaal dat niet alleen elegantie uitstraalt maar ook een rijke textuur en diepte toevoegt aan het interieur. Deze stof brengt een uniforme kleur en uitstraling met zich mee die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Moderne Eetkamer

De Danish eettafel is een toonbeeld van modern design met zijn ovale, lichtgekleurde houten blad en strak zwart stalen onderstel. Deze combinatie van natuurlijk hout en industrieel metaal zorgt voor een stijlvolle, eigentijdse uitstraling, perfect voor iedere moderne eetkamer.

Wist u dat de combinatie van deze ovale houten eettafel met de Alverna, Wijchen, en Beuningen eetkamerstoelen een harmonieus en stijlvol geheel vormt in uw eetruimte? Deze groene eetkamerstoelen complementeren de elegante houten Danish eettafel en voegen een extra laag van moderne stijl toe.

Breng harmonie in uw eetkamer met de houten Nocona kast van Profijt. Met zijn unieke patroon vormt deze opbergkast een ware blikvanger in ieder interieur. Het zwart metalen onderstel geeft de kast een moderne uitstraling, wat perfect in het geheel van deze stijlstudio past!

Hoekbank Moore

De hoekbank Moore van Oosterbaan Living is ontworpen met een diep begrip van wat echt ontspannen betekent. Deze groene hoekbank, met haar heerlijk zachte bekleding, nodigt direct uit tot comfortabel zitten. Het is de ideale plek om na een lange dag in weg te zakken, een boek te lezen of gewoon te genieten van een moment van rust. Deze bank vormt een prachtige combinatie met de Coco Maison bijzettafels van hout. De diepe, rijke groene kleur van hoekbank Moore brengt een gevoel van luxe en diepte in uw ruimte, terwijl de natuurlijke houttinten van de bijzettafels zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. Samen creëren ze een evenwichtig en stijlvol geheel!

Kortom, groene kleuren brengen een vleugje natuur en rust in uw huis, terwijl houten elementen zorgen voor warmte en een natuurlijke uitstraling. Deze combinatie belichaamt een tijdloze elegantie die in elke ruimte past. Bent u benieuwd hoe deze prachtige groentinten en houten accenten in uw huis kunnen werken? Bezoek dan onze showroom in Wijchen. Laat u inspireren en ervaar zelf de unieke sfeer en het comfort van onze meubelcollectie.

Ontdek meer blogs

Producten