Profijt Meubel Draaifauteuil Renville

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eigentijdse draaifauteuil met nekkussen in beige teddystof

 • Rondlopende rugleuning met uitstraling van Engelse oorfauteuil
 • Zachte stof met hoog aaibaarheidsgehalte
 • Zwart metalen 5-teensvoet
 • Te belasten tot 125 kg

Draaifauteuil Renville is gebaseerd op een klassieke Engelse oorfauteuil maar met een moderne make-over. De rondlopende rugleuning met `oren¿ aan de zijkanten geeft een uiterst comfortabel en geborgen zitcomfort.

 • De draaifauteuil is uitgevoerd in een beige teddystof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Hierdoor oogt de fauteuil niet alleen zacht en warm, zo voelt hij ook. Het voelt als een dekentje.

  Door de combinatie van nosagvering met vormschuim heeft de draaifauteuil een wat steviger zitcomfort. De iets rond lopende vorm van de zitting en rug zorgen ervoor dat de fauteuil je als het ware omarmt. Samen met de zachte stof geeft dit een heerlijk zitgevoel. Voor extra comfort is deze uitvoering voorzien van een nekkussen in dezelfde stof. En met de bijpassende hocker erbij heb je echt de perfecte combinatie om uitgebreid te relaxen in je eigen woonkamer.

  De zwart metalen 5-teensvoet moet nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.

  Zie jij jezelf wel zitten in draaifauteuil Renville, maar heb je liever een andere stof of kleur? Dat kan! In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept, maar ook uit verschillende voeten in hout of metaal. En met de optie gaslift kun je de fauteuil ook nog eens 6 cm verhogen, ideaal als je lange benen hebt. In de winkel kan men je uitstekend adviseren.

  Onderhoudsadvies

  Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

 • Producteigenschappen

  Afmeting:
  (hxbxd) 105x073x080 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 53 cm.
  Hoogte:
  105
  Zitdiepte:
  53
  Zithoogte:
  45
  Verkrijgbaar in:
  Stof
  SKU:
  10439340
  Kleur:
  Uitgevoerd in stof boogie 84-clay met nekkussen en zwart metalen 5-teensvoet (voet A, model PBS).
  Merk:
  Profijt Meubel
  Garantie:
  2 jaar CBW garantie
  Showroom:
  Ja

  Volg ons op
  Instagram

  Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

  Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.