Eetbank 160cm Pareda grey

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Meer dan 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Zo wat een mooie stoelen!

De stoel Pareda is een stoere mix van oud en modern. Een perfecte combinatie die past in vele interieurs.

  • Je kan kiezen uit een eetstoel, armstoel, barkruk en eetbankje
  • Uit voorraad leverbaar
  • Verkrijgbaar in vier mooie kleuren

Dit model uit de Profijt Meubel collectie is voorzien van verticale stiksels in combinatie met een stoer zwart gepoedercoated metalen frame waardoor de stoel een eigen gezicht krijgt. Het metalen vintage frame is licht verend waardoor je een heerlijk zitcomfort krijgt.

Al de modellen worden ongemonteerd geleverd, dit betekent dat je zelf deze nog dient te monteren. Er is een handige montagehandleiding beschikbaar.

De serie bestaat uit een stoel, een armstoel, een leuk eetbankje in twee afmetingen namelijk 130 cm en 160 cm breed. Ook is er een bijpassende barkruk leverbaar. Het belastbare vermogen voor de eetstoel, armstoel en barkruk bedraagt 100 kg; voor de eetbank breedte 130 cm 200 kg en voor de eetbank breedte 160 cm 300 kg. De Pareda is leverbaar in vier kleuren stof. Je kan kiezen uit de kleuren taupe, grijs, cognac en groen. Deze kleuren laten zich makkelijk combineren met de rest van je meubelen.

Wil je je de komende 5 jaar geen zorgen maken over service en garantie? Sluit dan bij aanschaf van je nieuwe stoel All in House Service af. Tegen een geringe meerprijs krijg je 5 jaar aanvullende service. Vlekken of constructieproblemen worden door een vakman aan huis voor je opgelost.

Combineer deze eetstoelen samen met een eetbankje met een van onze eettafels die ook bij Profijt Meubel in de collectie zijn. Je hebt keuze uit verschillende stijlen, maten en onderstellen. Ook heb je volop keuze uit verschillende houtsoorten. Denk hierbij aan mango hout, acacia hout of tafels uitgevoerd met melamine. Melamine is heel gemakkelijk in onderhoud en lijkt op echt hout. Hoef je je nergens zorgen over te maken!

Ons enthousiast verkoopteam helpt je graag!

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 096x160x062 cm | zithoogte 50,5 cm, zitdiepte 44 cm. maximale belastbaarheid 300 kg.
Hoogte:
96
Zitdiepte:
50.5
Zithoogte:
44
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10326537
Kleur:
Uitgevoerd in stof rhino in de kleur grey (PK970-11) met metalen mat zwart gepoedercoated frame.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
montage:
Zelfmontage
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.