Profijt Meubel Eetkamerstoel Naco

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eetkamerstoel Naco in de kleur licht beige

  • Uitgevoerd in stof Chicago
  • Verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren
  • Zwart metalen poten
  • Te belasten tot 120 kg

De Naco eetkamerstoel is de perfecte stoel om heerlijk aan te tafelen. De stoel is bekleed met stof Chicago in de kleur licht beige met zwarte metalen poten. De stof heeft een zichtbare leernerf en voelt zacht aan. De rug is voorzien van verticale sierstiksel.

De Naco is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Het combineren van deze kleuren aan de eettafel geeft een leuk effect. De poten moeten nog worden gemonteerd. Hiertoe zit een duidelijke instructie bijgesloten.

Onderhoud:

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 089x047x063 cm
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10432875
Kleur:
Uitgevoerd in stof chicago toffee met zwart metalen poten.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.