Profijt Meubel Eettafel Nocona deens ovaal

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 4 - 6 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eettafel 180x90 in donker mangohout

  • Sfeervolle uitstraling
  • Geschikt voor 6 tot 7 personen
  • Zwart metalen spinpoot
  • Deens ovaal afgeschuind blad

Eettafel Nocona heeft een tafelblad van mangohout in de kleur walnoot. Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling met verschillende lijnen, nerven en kleurschakeringen. Hierdoor is ieder meubelstuk uniek. Het hout is afgewerkt in de kleur walnoot en een transparante lak, zodat er niet snel vlekken op ontstaan en het onderhoud eenvoudig is.

Deze Deens ovale eettafel wordt ook wel tonvormig genoemd en zit tussen rechthoekig en ovaal in. Het rechthoekige blad heeft afgeronde hoeken en is aan de zijkanten licht gebogen. Deens ovaal biedt dan ook het beste van twee werelden, er is meer ruimte op het tafelblad dan bij een ronde of ovale eettafel, maar je geniet wel van de elegante uitstraling. Door de afgeschuinde bladrand oogt de eettafel rank, terwijl het blad toch 2,5 cm massief is. De combinatie met de zwart metalen gepoedercoate metalen spinpoot geeft de tafel een wat stoerdere uitstraling.

Deze tafel Nocona is 180x90 cm, waardoor je hier 6 tot 7 stoelen aan kwijt kunt. De hoogte tot de onderkant is ca. 73,5 cm. Dit is van belang als je er stoelen met een armleuning onder wilt zetten. De metalen spinpoot is met behulp van de handleiding eenvoudig te monteren.

Deze tafel is ook verkrijgbaar in andere maten en mooi te combineren met andere meubelen uit de serie Nocona.

Onderhoudsadvies

Voor een langdurige bescherming en het behoud van de kleur, is het advies om het meubel 2 à 3 keer per jaar te behandelen met Matt Polish. Voor het dagelijks onderhoud kun je het meubel afnemen met een licht vochtige doek en direct nadrogen met een droge doek.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 076x090x180 cm | hoogte onderregel ca. 73,5 cm.
Breedte:
180
Hoogte:
76
Verkrijgbaar in:
Hout
SKU:
10412843
Kleur:
Uitgevoerd in mangohout in de kleur walnoot met verjongd blad en mat zwart gepoedercoat metalen spin
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.