Eettafel rond Walden 74x130cm zwart

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Eikenhouten ronde eettafel Ø130 Walden

  • Verfijnde industriële uitstraling
  • Zwart metalen spinpoot
  • Geschikt voor 4 personen
  • Zelf te monteren
  • Massief eiken

Eettafel Walden is gemaakt van massief eikenhout. Dit hout heeft een natuurlijke uitstraling met verschillende kleine en grote noesten en is afgewerkt met een zwarte lak. De rand van het tafelblad is verjongd. Dit wil zeggen dat deze schuin is afgewerkt waardoor het blad optisch dun lijkt. In combinatie met de zwarte metalen spinpoot heeft eettafel Walden een verfijnde industriële uitstraling.

De diameter van deze tafel is 130cm en hiermee is deze geschikt voor 4 personen. De hoogte tot de onderkant is ca. 74 cm. Houd dit in de gaten als je armstoelen aan de tafel wilt zetten.

Is deze tafel net niet wat je zoekt? Geen probleem! Tafel Walden is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met verschillende soorten poten, verschillende kleuren olie en lak afwerking en verschillende soorten randen. En naast rond, is de tafel ook in rechthoekig, Deens ovaal en ovaal verkrijgbaar. Zo is er altijd een tafeldie voldoet aan jouw wensen! Bekijk het modeloverzicht of kom naar één van onze winkels om alle mogelijkheden te ontdekken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxø) 076,6x130 cm | hoogte onderregel ca. 74 cm.
Hoogte:
76.6
Verkrijgbaar in:
Hout
SKU:
10390307
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur zwart E018 gelakt met verjongde rand en zwarte metalen spinpoot
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.