Fauteuils

De fauteuil het is vaak de favoriete zitplek in huis. Met een goed boek lekker wegzakken en je kunt er uren in doorbrengen. Comfort is bij een fauteuil het allerbelangrijkste, maar ook het design moet passen in huis. Of je nu op zoek bent naar landelijk, modern of juist een stoere fauteuil voor een industriële inrichting, Woonboulevard Wijchen heeft het. Kies voor extra comfort met een relaxfauteuil. Zet je de stoel in de ruimte dan is een draaifauteuil erg prettig. Laat u verrassen door de ruime keuze van Woonboulevard Wijchen.
Producten 1-12 van 103
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren
Producten 1-12 van 103
Tonen als
Van hoog naar laag sorteren

Fauteuils

De belangrijkste eigenschappen van een fauteuil zijn dat u, en anderen, er comfortabel in kunnen zitten en dat hij stijlvol aansluit op de woningrichting. Ons ruim assortiment garandeert dat voor elke voorkeur het juiste model in de juiste prijsklasse kan worden gevonden. De ene persoon zakt graag wat dieper weg dan de andere, prefereert verstelbare arm- en rugleuningen of meent dat echt leder prettiger aanvoelt dan kunststof. Die opties en meer heeft u bij de selectie van een fauteuil in onze webshop. En om het meubelstuk perfect af te stemmen op het interieur is er keuze uit diverse ontwerpstijlen en een scala aan kleurcombinaties. Moderne kleuren waaronder taupe en antraciet, maar ook traditionele kleuren zoals blauw, bruin en groen met een eigentijds tintje.

Een divers aanbod relaxfauteuils, en de ideale draaifauteuil

We hebben ze zo relaxed als u wenst: met hoge of wat lagere armsteunen, zachte of wat stevigere kussens en met rugleuningen in uiteenlopende vormen. Hiernaast vindt u ook relaxfauteuils die handmatig of elektrisch versteld kunnen worden, waaronder modellen met een geïntegreerd voetsteun. Bent u op zoek naar een draaifauteuil? Ook in deze categorie bieden we een ruim aanbod modellen, waarbij het zitgedeelte en het onderstel qua stijl altijd een perfect geheel vormen. Tussen de verschillende typen fauteuils bestaat er overigens geen strakke scheiding. Een relax model kan evengoed een draaiend onderstel hebben.

Fauteuils Profijt Meubelfauteuils Hender en Hazel en andere topmerken

Binnen onze collectie komt u uitsluitend fauteuils van gevestigde merken tegen. Duurzame en scherp geprijsde fauteuils Profijt Meubel en de midden-budget fauteuils Hender en Hazel zijn er twee van. Beide meubelfabrikanten zijn befaamd om hun unieke ontwerpen vervaardigd van A-kwaliteit materialen. Bekijk in alle rust de modellen, en de ideale fauteuil zal er zelf voor zorgen dat u zijn nieuwe eigenaar wordt.