Profijt Meubel Hocker Renville beige

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Hocker in beige teddystof

  • Zachte stof met hoog aaibaarheidsgehalte
  • Zwart metalen 4-teensvoet
  • Bijpassende draaifauteuil verkrijgbaar

Deze hocker hoort bij draaifauteuil Renville en is uitgevoerd in een beige teddystof met een hoog aaibaarheidsgehalte. Deze stof oogt niet alleen zacht en warm, zo voelt hij ook. Het voelt als een dekentje.

Samen met de draaifauteuil heb je echt de perfecte combinatie om uitgebreid te relaxen in je eigen woonkamer.

De zwart metalen 4-teensvoet moet nog worden gemonteerd. Met de montagehandleiding die is bijgesloten, is dit zo gebeurd.

Zie jij jezelf wel zitten in draaifauteuil Renville, maar heb je liever een andere stof of kleur? Dat kan! In de winkels zijn er nog meer mogelijkheden. Hier kun je kiezen uit de vele stoffen en kleuren uit ons stoffenconcept, maar ook uit verschillende voeten in hout of metaal. In de winkel kan men je uitstekend adviseren.

Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze stoel adviseren we de Textile & Leather protector voor stof. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 038x060x047 cm
Hoogte:
38
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
38
Verkrijgbaar in:
Stof
SKU:
10428423
Kleur:
Uitgevoerd in stof boogie 84-clay met zwart metalen 4-teensvoet (voet A, model PBS).
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.