Profijt Meubel Hoekbank Mendon + Relax

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Trendy grijze hoekbank Mendon met elektrische relaxfunctie

  • Met verstelbare hoofdsteun
  • Uitstekend zitcomfort: HR-schuim met topline veren
  • Vaste zit- en rugkussens
  • Zelf samen te stellen
  • Zwart metalen poten

Hoekbank Mendon heeft door de strakke vormen en zwart metalen poten een stoere, moderne uitstraling die in bijna interieur past. De bank is uitgevoerd in een grijze weefstof. Door het gebruik van diverse garendiktes en kleurnuances in grijs ontstaat een wat grovere structuur. Desondanks voelt de stof lekker zacht aan.

De bank heeft vaste zit- en rugkussens. Bij deze uitvoering zijn zowel de zitting als rugkussens voorzien van HR-schuim in combinatie met topline veren. Dit geeft een wat steviger zitcomfort. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht waardoor de kussens langdurig hun vorm en comfort behouden.

Deze uitvoering heeft een elektrische relaxfunctie met 2 motoren. Hiermee kun je de rugleuning en voetensteun afzonderlijk van elkaar verstellen. De bedieningsknoppen van de elektrische relaxfunctie bevinden zich aan de zijkant van de zitting. Een element met relaxfunctie is standaard voorzien van een in hoogte verstelbare hoofdsteun, zodat je heerlijk kunt relaxen. Wil je liever geen snoeren in je woonkamer, dan kun je kiezen voor een handige accu.

De zwart metalen poten geven de bank een stijlvolle, moderne uitstraling. In de winkel kun je kiezen voor andere poten, in zowel metaal als hout.

Online is deze uitvoering van hoekbank Mendon ook gespiegeld verkrijgbaar. In de winkel is het model verkrijgbaar in veel verschillende opstellingen en soorten bekleding om je eigen zithoek of bankstel samen te stellen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse zitcomforts, zodat je het comfort kan afstemmen op je eigen wens.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 082x268x210 cm | zithoogte 47 cm, zitdiepte 57 cm.
Hoogte:
82
Zitdiepte:
47
Zithoogte:
57
Materiaal:
Stof
Verkrijgbaar in:
Stof
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10370075
Kleur:
1,5 zits arm links (80) met elektrische relaxfunctie en hoofdsteun + 1,5 zits zonder armen (80) + ho
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.