Dit zijn de Raamdecoratie Trends van 2022!

Ben je opzoek naar nieuwe raamdecoratie voor bij jou in huis? Én wil jij weten wat de nieuwste trends zijn? Dan is deze blog voor jou. Nieuwe gordijnen, jaloezieën of shutters zijn erg bepalend voor de sfeer van je huis. Het is dan ook belangrijk om een wel overwogen keuze te maken. Wij helpen je graag vast een beetje op weg dus lees maar snel verder.

Inbetween gordijnen

Met deze lichtdoorlatende raamdecoratie zorg je voor een luchtig interieur met precies de perfecte hoeveelheid privacy. Daarnaast voegen ze meteen meer sfeer toe aan de ruimte. Juist hierdoor zijn dit soort gordijnen nu zo populair. Het is een trend die al een tijdje speelt maar zullen we ook zeker dit jaar nog veel zien. Inbetween gordijnen zijn heerlijk om het zonlicht een beetje tegen te houden maar maken het niet meteen pikke donker. Ideaal dus voor in je woonkamer.

Sfeervol en functioneel

Functionaliteit en sfeer hoeven elkaar tegenwoordig niet meer in de weg te zitten. Zo hebben steeds meer mensen slimme gordijnen in huis. Met 1 knop op je telefoon of een afstandsbediening sluit je alle raamdecoratie. Of laat je de jaloezieën net een beetje kantelen zodat de zon niet teveel de kamer in schijnt. Het kan nu allemaal. Dit kun je toepassen op gewone gordijnen of andere raamdecoratie dus doe je niets af aan de sfeer. Wij zijn fan, lekker je gordijnen sluiten vanaf je luie stoel.

Ga voor donker

We zien ze nu heel veel, zwarte jaloezieën. Krachtig en sfeervol maar toch chique. Met deze raamdecoratie trend geef je je interieur meteen meer body maar tegelijk ook een luxe uitstraling. Ook zien we steeds meer donker gekleurde gordijnen. Perfect om een statement mee te maken in huis. Durf jij het aan?

Stem je raamdecoratie af op je interieur

Voor iedere interieurstijl is er perfecte raamdecoratie te vinden. Hoe ziet jouw huis er uit? Wat is jouw smaak? Heb je een landelijk interieur dan zijn bijvoorbeeld inbetween gordijnen of vouwgordijnen heel mooi. Heb je meer een hotel chique interieur dan zijn donkere jaloezieën prachtig. Doe vooral inspiratie op bij ons in de showroom of op internet. Vind je het nou moeilijk om zelf te kiezen wat het beste bij jouw smaak en woning past? Dan kun je altijd bij onze adviseurs terecht, zij helpen je graag.