Voordelen van een ronde eetkamertafel

Voordelen van een ronde eetkamertafel

De ronde eetkamertafel is terug van weggeweest! De populariteit heeft sinds de afgelopen jaren flink toegenomen. Ronde eetkamertafels zijn niet alleen prachtig om te zien, ze hebben ook een aantal pluspunten. Ben je benieuwd naar de voordelen van een ronde eetkamertafel? Lees dan vooral verder.

Gezelligheid aan tafel

Een van de meest belangrijkste punten is dat een ronde eetkamertafel gezellig is. Doordat je lekker knus bij elkaar zit, kun je gezellig kletsen. Ook kan iedereen gemakkelijk bij de spullen die op tafel staan.

Het neemt minder ruimte in beslag

Wanneer je huis niet zo groot is, moet je slim omgaan met je woonruimte. Een ronde eetkamertafel is hiervoor een slimme keuze, omdat het veel minder ruimte in neemt dan een grote, robuuste tafel. Ook kunnen er meer mensen plaatsnemen aan een ronde eetkamertafel.

Veiligheid voor kinderen

Een ronde eetkamertafel heeft geen hoeken. Dit is ideaal als je kinderen hebt, want ze kunnen zich er niet aan stoten. Ook in kleine ruimtes is een ronde eetkamertafel perfect, omdat je dan minder snel tegen de tafel aanloopt.

Even iets anders dan rechthoeken

Over het algemeen komen rechthoekige vormen veel vaker voor in een woning, daarom is het juist leuk om eventjes een andere vorm te benadrukken. Ronde tafels doorbreken het contrast, waardoor je een speels en uniek effect creƫert. In ons assortiment heb je ronde eetkamertafels in verschillende stijlen zoals: industrieel, modern, landelijk en scandinavisch. Naast ronde eetkamertafels verkopen wij ook: ronde salontafels en bijzettafels.