Zo creëer je jouw perfecte thuiswerkplek!

In deze tijd werken veel mensen thuis. Het heeft zo z'n voor- en nadelen. Voordelen als in lekker de hele dag achter de computer in je joggingpak, en nadelen als het missen van die fijne printer op werk. Maar niet getreurd! Wij hebben een aantal super tips om de perfecte thuiswerkplek te creëren.

Een goede werkplek

Zorg dat je ergens in het huis een plek hebt, wat jouw werkplek wordt. Denk aan de zolder, of de slaapkamer bijvoorbeeld. Is het te vol daar? Zorg ervoor dat je daar wat ruimte hebt vrij gemaakt. Heb je eenmaal een goede werkplek gevonden? Dan is het belangrijk om deze plek om te toveren tot een efficiënte werkplek! Een klein bureau is niet altijd handig voor een goede thuiswerkplek en aan de eettafel in de keuken werken, terwijl de kinderen hun broodje eten... is ook niet zo slim. Koop dus een mooi formaat (eetkamer) tafel, zodat je alle ruimte hebt die je nodig hebt. Wij hebben een groot aanbod eetkamertafels die ook goed gebruikt kunnen worden als werktafel.

De juiste stoel en het juiste licht

Een goede stoel is ook belangrijk. Op een gemiddelde thuiswerkdag zit je toch snel 8 uur op een stoel. Een goede stoel zorgt niet alleen voor minder rugklachten, maar het zorgt er ook voor dat je veel lekkerder en handiger werkt. Pak dus niet een oude stoel van zolder, maar koop een nieuwe stoel die perfect is voor tijdens het thuiswerken. Neem een kijkje in onze stoelen collectie. Er zit sowieso een goede stoel voor jou tussen!

Als je geen goed licht hebt, kan dit hoofdpijn veroorzaken en een donkere werkplek zorgt ervoor dat je sneller moe wordt. Zorg dus voor goed licht in je thuiskantoor. Een goede lamp met het juiste licht zorgt ervoor dat je geconcentreerd en goed kan werken.

Zorg voor sfeer

Een werkplek zonder sfeer, daar zit niemand op te wachten toch? Maak het dus lekker sfeervol in jouw thuiskantoortje! Dit doe je bijvoorbeeld met mooie bloemen, een leuke fotolijst of een leuk kleedje op de vloer. En vergeet niet: maak een leuke werk-playlist met jouw lievelingsmuziek!

Hoe lekker is het dat jij alles mag bepalen? De stoel die jou het lekkerst zit, de tafel die jij wil, en de accessoires die jij mooi vindt. Zo verkeerd is thuiswerken nog niet! Ga naar onze webshop voor een goede werktafel, comfortabele stoel en een fijne werk lamp.