H&H Fauteuil Napels XXL

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: Op aanvraag
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Ervaar Ultiem Comfort en Unieke Stijl met de Royaal Grote Fauteuil uit de Napels-Collectie! De opvallende fauteuil uit onze Napels-collectie, die garant staat voor grandioos comfort en gepersonaliseerde stijl, is nu beschikbaar en klaar om jouw leefruimte te transformeren. Deze heerlijk ruime fauteuil kun je, net zoals de andere prachtige stukken in de collectie, volledig naar wens samenstellen. Van bekleding tot functionaliteiten en comfortlagen, elke keuze is aan jou!

  • Eindeloze Personalisatie:
  • Jij bent de designer van jouw Napels-fauteuil. Kies uit een uitgebreide selectie van bekledingsopties, waaronder een rijke variëteit aan stoffen en leder. Maar dat is nog maar het begin! Ga verder en selecteer uit een scala van aanvullende opties, zoals elektrische verstelling voor moeiteloos gemak, de toevoeging van een handige batterij om snoeren te vermijden, en zelfs een onderscheidende designpoot die bij jouw smaak past.

  • Innovatieve Functionaliteiten:
  • De Napels-fauteuil gaat verder dan alleen maar uiterlijk vertoon. Met een verstelbare rugleuning voorzien van een slimme klikfunctie, geniet je van een aanpasbare zithouding die perfect aansluit bij je behoeften. Met dit niveau van aanpassing kun je jezelf verwennen met de ultieme ontspanning, of je nu rechtop zit om te lezen of achterover leunt om te relaxen.

  • Op maat gemaakt comfort:
  • Comfort is koning, en bij de Napels-fauteuil kun je kiezen uit maar liefst drie verschillende comfortopties. Ga voor de klassieke standaard schuimvulling voor een stevige ondersteuning. Als je een voorkeur hebt voor subliem comfort met veerkracht, dan is pocketvering wellicht jouw keuze. Voor een verwennerij die het beste van twee werelden combineert, biedt de optie van memory foam in combinatie met pocketvering een zalige zitervaring.

  • Verbluffend Ruim Zitcomfort:
  • Met een indrukwekkende zitbreedte zonder armen van maar liefst 76 cm, overtreft deze grote fauteuil al je verwachtingen. Dat is een opmerkelijke 8 cm breder dan de standaardfauteuil. Geniet van voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen, jezelf te nestelen met een goed boek, of simpelweg te genieten van quality time met jezelf of je dierbaren.

    Creëer een fauteuil die helemaal bij jou past en voeg een vleugje luxe toe aan je interieur met de Napels-collectie. Vanaf de stijlvolle bekleding tot aan de verfijnde functionaliteiten en comfortopties, deze fauteuil is een ware weerspiegeling van jouw persoonlijke smaak en behoeften. Ontdek vandaag nog de grenzeloze mogelijkheden en verwen jezelf met de ultieme fauteuilervaring!

    Producteigenschappen

    Afmeting:
    B 122-140 x D 100 x H 89
    Breedte:
    82
    Lengte :
    100
    Hoogte:
    89
    Materiaal:
    Stof
    Beschikbaar in andere uitvoering(en):
    Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
    SKU:
    44754001
    Merk:
    Henders en Hazel
    Garantie:
    2 jaar CBW garantie
    Bezorgkosten:
    Gratis verzending

    Volg ons op
    Instagram

    Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

    Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.