Opbergkast Alva

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 8 - 10 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Opbergkast Alva met schuifdeur

  • Kras-, slijt-, en stootvast met de uitstraling van echt hout
  • Deuren met softclose
  • Verlichting achter de schuifdeur
  • Onderdeel van een meubelserie
  • Zelf te monteren

Met deze opbergkast Alva haal je een echte eyecatcer in huis. Het frame van de schuifdeur, de handgrepen en de poten zijn van mat zwart metaal, wat voor een stoer accent zorgt in combinatie met de warme houtkleur.

De kast is afgewerkt met een melamine toplaag. Melamine heeft de uitstraling van echt hout, maar het is een kras-, slijt-, en stootvast materiaal wat erg gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden is.

De Alva kast heeft links 2 deuren met softclose, waardoor deze automatisch zachtjes dichtvallen. Achter de onderste deur zit 1 vaste legplank, achter de bovenste deur bevinden zich 2 vaste legplanken. Rechts zit een schuifdeur met glazen ruitjes die zowel aan de boven- als de onderzijde door een rails loopt. Onder de twee legplanken die je door de ruitjes van de schuifdeur ziet, zit sfeervolle LED verlichting.

Met een hoogte van 188 cm en een breedte van 122 cm, biedt deze royale kast veel opbergruimte en is deze ook ideaal om leuke accessoires in te zetten. De kast wordt ongemonteerd geleverd, maar is met behulp van een montagehandleiding eenvoudig in elkaar te zetten.

Kast Alva is perfect te combineren met andere meubelen uit de serie Alva en de eettafels uit de series Silvares en Siderno.


Onderhoudsadvies

Het onderhoud van deze kast is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de Multi Cleaner gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 188x122x050 cm
Hoogte:
188
Materiaal:
Meubelplaat
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10400504
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur orange teak wood i.c.m. mat zwart metaal met 2 deuren en 1 schuifdeur.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.