Profijt Meubel Opbergkast Mantera

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 6 - 8 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Opbergkast met melamine in de kleur Mango

  • Uitstraling van massief hout
  • 2 deuren, 3 laden en 2 open vakken
  • Zwart metalen frame
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Onderdeel van een meubelserie

Deze opbergkast heeft een mooie uitstraling door de combinatie van zwart metaal met melamine in de kleur mango. Melamine lijkt op echt hout, het is makkelijk in onderhoud en erg krasbestendig. Een erg gebruiksvriendelijke opbergkast dus!

De opbergkast heeft de uitstraling van massief hout. Het beschikt over 2 deuren, 3 laden en 2 open vakken. Achter de kleine deur zit 1 vaste legplank, achter de grote deur zitten 3 vaste legplanken. Daarmee kun je veel spullen opbergen en enkele accessoires zichtbaar opstellen. De kast is eenvoudig te monteren middels de bijgeleverde handleiding. Daarnaast is de opbergkast goed te combineren met de andere meubels uit de serie van Mantera.

Onderhoudsadvies:

Het onderhoud van deze kast is heel eenvoudig. Voor het gewone onderhoud volstaat afnemen met een licht vochtige doek, droog het meubel daarna direct na met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de Multi Cleaner gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 170x100x048 cm
Hoogte:
170
Materiaal:
Divers
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
SKU:
10365781
Kleur:
Uitgevoerd in de kleur mango met zwart metalen frame, 2 deuren, 3 laden en 2 open vakken.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje
Lades:
Ja
Planken:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.