Opbergkast Newhaven

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 2 - 4 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Combineren en creëren met Newhaven

Woonprogramma Newhaven heeft een gevarieerd aanbod meubelen in mangohout in een tweetal kleuren. Samen met het metaal, geeft het woonprogramma een stoer karakter aan je interieur. Houd je van opbergruimte of juist van open vakken, houd je van eenvoud in dezelfde stijl of wens je net iets anders? Newhaven is een kwestie van combineren en creëren!

  • Gevarieerd woonprogramma
  • In twee houtkleuren te bestellen
  • Stoer en veelzijdig karakter

De gevarieerde collectie van woonprogramma Newhaven bestaat uit een tweetal breedtes TV-meubelen, verschillende typen eettafels, een hoek- en salontafel, twee typen dressoirs, een handige opbergkast en een boekenkast met of zonder laden. Je kunt kiezen voor dezelfde stijlen, vormen en kleuren, maar een combinatie kan je interieur net iets spannender maken. Zo zijn de salontafel, de bijzettafel, de bartafel en de eettafel met een u-poot te verkrijgen. De eettafel is er tevens met een spinpoot als onderstel.

Ook in kasten zijn de mogelijkheden divers. Een opbergkast biedt de mogelijkheid om alles op te bergen achter dichte deuren of in laden. De mooiste accessoires mogen een centrale plaats krijgen in een van de open vakken in de andere kasten van Newhaven. Een andere mogelijkheid van combineren is gebruik te maken van de variatie in kleur. Het woonprogramma is namelijk verkrijgbaar in new weather barn of zwart mangohout. Onze ervaren verkoopmedewerkers helpen je graag op weg met de samenstelling van dit woonprogramma, helemaal afgestemd op jouw interieurwensen. De kasten (met uitzondering van de boekenkast met 4 open vakken en het hoge tv-meubel) worden gemonteerd geleverd, de tafels ongemonteerd.

Naast Newhaven en andere woonprogramma's biedt Profijt Meubel ook een ruime collectie in banken, fauteuils, stoelen en accessoires als karpetten, wanddecoratie of verlichting. Met een ruime eigen collectie van stoffen en leder, kun je makkelijk aan de slag met een knipstaaltje. Thuis kun je kijken of het past in je interieur, wel zo makkelijk! En heb je verder nog vragen, aarzel niet om langs te komen in een van onze winkels. Ook voor onderhoudsproducten van zowel hout, stof of leder, ben je bij Profijt Meubel aan het juiste adres! Afmetingen open vakken: 62,5x33cm (voorstaand links boven), 32x62,5cm (voorstaand rechts boven), 32x62,5cm (voorstaand links midden) 29x27cm (midden), 62,5x33cm (voorstaand rechts midden), 63x18cm (voorstaand links onder), 31,5x18cm (voorstaand rechts onder). Afmeting kastdeuren: 48x49cm.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 180x110x043 cm
Hoogte:
180
Materiaal:
Hout
Verkrijgbaar in:
Hout
SKU:
10370073
Kleur:
Uitgevoerd in mangohout in de kleur new weather barn met zwart metalen frame met 2 deuren en 7 open
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.