Profijt Meubel Relaxfauteuil Altonia large

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Relaxfauteuil Altonia in lichtgrijs leder

  • Rugleuning en voetensteun apart manueel verstelbaar
  • Verstelbare hoofdsteun
  • Uitgevoerd in large, voor als je groter bent dan gemiddeld

Relaxfauteuil Altonia is uitgevoerd in lichtgrijs leder met zichtbare en voelbare nerven. Sierstiksels in zowel de rugleuning als de zitting, samen met de stijlvolle open gewerkte armleuningen geven de relaxfauteuil een elegante belijning.

Het zitcomfort van deze fauteuil is wat steviger te noemen, door het gebruik van vormschuim op nosagvering. De rugleuning loopt wat rond, wat een heerlijk comfortabel gevoel heeft en is voorzien van HR-schuim. HR-schuim heeft een hoog herstellend vermogen en een hoge veerkracht. Hierdoor behoudt de rug langdurig zijn vorm en comfort. De armleuningen hebben een extra `dekje¿ wat het comfortabele gevoel van de fauteuil nog eens versterkt.

Verstelbaarheid

De rugleuning van relaxfauteuil Altonia is verstelbaar door middel van een bedieningshendel, deze zit tussen de armleuning en de zitting aan de rechterkant. Als je de bedieningshendel richting de rugleuning duwt en met je rug tegen de rugleuning duwt, beweegt deze naar achteren. De hoofdsteun is apart en handmatig verstelbaar. De voetensteun is verstelbaar door middel van een Push Back-systeem. Dat wil zeggen dat je met je onderrug tegen de rugleuning 'duwt', waardoor de voetensteun uitklapt.


Deze large uitvoering is erg geschikt als je wat groter van lengte en postuur bent. Ben je juist wat kleiner of gemiddeld van lengte, dan is deze relaxfauteuil ook in small of medium verkrijgbaar. En met de optie gaslift kun je de fauteuil ook nog eens 6 cm verhogen, ideaal als je lange benen hebt. In de winkel kan men je uitstekend adviseren, wat voor jou de perfecte maat is.

Naast deze drie verschillende afmetingen, is relaxfauteuil Altonia in de winkel geheel naar eigen wens samen te stellen. Voor de voet kun je kiezen uit verschillende onderstellen in zowel metaal als hout. Met het onderstel geef je de fauteuil een geheel eigen uitstraling. Voor de bekleding kun je kiezen uit veel stoffen uit het Profijt Meubel stoffenconcept, wat zeer uitgebreid en divers is. In de winkel hebben we van al deze stoffen stofstalen, zodat je je keuze weloverwogen kunt maken. Tot slot kun je kiezen voor een 3-motorige elektrische relaxfunctie; deze laatste kun je combineren met een accu, zodat je geen last hebt van hinderlijke snoeren in je woonkamer.


Onderhoudsadvies

Voor het onderhoud van deze fauteuil adviseren we de Textile & Leather protector. Dit beschermt tegen vlekken op basis van water, vet of olie. Na behandeling met de spray kunnen vloeistoffen met een goed absorberende tissue opgedept worden.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) zoals getoond 113x076x086 cm | zithoogte 48 cm, zitdiepte 54 cm.
Hoogte:
113
Zitdiepte:
54
Zithoogte:
48
Verkrijgbaar in:
PU/Lederlook
SKU:
10428494
Kleur:
LARGE uitvoering in leder soleda/split 456-silver grey met manueel verstelbare rugleuning, voetenste
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Onze bezorgers leveren jouw meubel graag bij jou thuis. Dit scheelt jou een hoop moeite, en zo kan jij direct genieten van jouw nieuwe meubel. Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot over de drempel. Wil je graag gebruik te maken van onze uitpakservice? Dan pakken we het item graag voor je uit en plaatsen we het op de gewenste plek in de ruimte. Bezorging op de eerste verdieping of hoger is mogelijk tegen een meerprijs. Dit mag je aangeven bij het afrekenproces. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de toegankelijkheid tot de ruimte waar de meubels geplaatst moeten worden.