Profijt Meubel Salontafel Silvares 135x68

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

Landelijke salontafel met kruispoot 138cm

  • Zeer kras-, slijt- en stootvast
  • Uitstraling van echt hout
  • Zelf te monteren
  • Onderdeel van een tafelserie

De landelijk salontafel Silvares is afgewerkt met Lamulux. Lamulux is een materiaalontwikkeling gebaseerd op vezelplaat en melamine en wordt bij onze meubelen gebruikt als toplaag. Het is sterk, hard en minder gevoelig voor krassen. Door de aangebrachte houttekening en -structuur, heeft het dezelfde karakteristieken en kenmerken van massief hout. Het ziet er niet alleen uit als echt hout, het voelt ook nog eens zo!

De salontafel is 138cm lang, 68cm breed en 43cm hoog en uitgevoerd in de kleurencombinatie lariks met kristal eik lichtbruin. De salontafel is voorzien van kruispoten. De salontafel is goed te combineren met de andere meubelen uit de tafelserie Silvares. De tafel wordt ongemonteerd geleverd, door zelf te monteren bespaar je dus slim op de aanschaf voor je nieuwe meubelen!

Onderhoudsadvies

Het onderhoud is heel eenvoudig. Regelmatig afdoen met een licht vochtige doek en daarna direct het meubel nadrogen met een schone en droge doek. Bij onvoldoende resultaat of hardnekkige vlekken kun je voor deze meubelserie de MultiCleaner gebruiken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxl) 043x068x135 cm
Breedte:
135
Hoogte:
43
Materiaal:
MDF
Verkrijgbaar in:
Meubelplaat
Beschikbaar in andere uitvoering(en):
Ja, beschikbaar in andere uitvoering(en)
SKU:
10344521
Kleur:
Uitgevoerd in de kleurencombinatie lariks met kristal eik lichtbruin, poot type X. Bladdikte 80 mm.
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
Wordt berekend in winkelmandje

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.