3 zitsbank Malmedy dark brown + HR-schuim en pocketvering

Schrijf zelf een beoordeling
Verwachte levertijd: 10 - 12 weken
Bestel jouw kleurstaal
Achteraf betalen
Altijd de laagste prijs
Elke zondag geopend
6 dagen per week geopend

Productinformatie

3-zitsbank in kunstleer met lage rugleuning

Malmedy is een stijlvol en sierlijk bankstel, dat een zeer prettig en goed zitcomfort geeft en voorzien is van vaste zit- en rugkussens. Door de tijdloze belijning past dit model in zowel een klassiek interieur, maar door keuze in de vele verschillende stofmogelijkheden, kun je het model ook uitstekend passend maken in een eigentijds interieur.

  • Leverbaar als fauteuil, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank of een bijpassende hocker
  • Keuze uit 2 typen armleuningen
  • Keuze uit verschillende zitdieptes
  • Keuze uit hoge of lage rugleuning
  • Leverbaar met HR-koudschuim en met combinatie HR-koudschuim + pocketvering

Model Malmedy wordt standaard uitgevoerd met een kunststof poot, waarbij je keuze hebt uit 2 hoogtes. Daarnaast kan je tegen een geringe meerprijs kiezen voor een houten poot die ook in twee hoogtes kan en je hebt daar de keuze uit diverse houtkleuren. Wat dit model ook bijzonder maakt is de keuze uit twee verschillende armleuningen maar dat je ook kan kiezen uit een hoge of lage rug. Tevens is het mogelijk te kiezen uit een ondiepe zit, medium zitdiepte of een diepe zit. Door keuze uit de poten, 2 type armleuning, zitdiepte en hoge/lage rug en een van de kleuren uit het Profijt Meubel stoffenconcept kun je model Malmedy geheel naar eigen wens en smaak samenstellen.

Dit model uit de Profijt Meubel collectie biedt ongekend veel mogelijkheden, er is keuze uit diverse elementen waarmee je jouw eigen opstelling kunt creëren. Dit model kan geleverd worden als fauteuil, 2 zitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank of een bijpassende hocker. Tevens is dit model verkrijgbaar met HR-schuim in de zitting (tegen meerprijs). HR-schuim is zeer veerkrachtig en biedt een hoog zitcomfort. Daarnaast kun je kiezen (tegen meerprijs) voor een zitcomfort van pocketvering in combinatie met HR-schuim. Op deze manier kun je jouw zithoek helemaal naar eigen wens en op basis van de beschikbare ruimte in jouw woonkamer samenstellen. Wij helpen je graag om de juiste keuze stof en kleur te maken.

Producteigenschappen

Afmeting:
(hxbxd) 090x192x090 cm | zithoogte 45 cm, zitdiepte 52 cm.
Hoogte:
90
Zitdiepte:
45
Zithoogte:
52
Materiaal:
Microleder
Verkrijgbaar in:
Microleder
SKU:
10330799
Kleur:
Uitgevoerd in microleder bull 18-dark brown met lage rug, arm B, ondiepe zit, pocketveren + HR-schui
Merk:
Profijt Meubel
Garantie:
2 jaar CBW garantie
Bezorgkosten:
69,95 euro
Showroom:
Ja

Volg ons op
Instagram

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?

Wij bezorgen de meubelen altijd op de begane grond tot in de gewenste kamer mits de ruimte toegankelijk is. De bestelling wordt niet standaard uitgepakt. Ongemonteerde producten zullen niet zonder afspraak worden opgebouwd. Op onze website kun je zien of het betreffende meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Mocht het niet zichtbaar zijn op onze site, dan kun je contact opnemen met de winkel voor meer informatie. Uitpakken en eventueel monteren is mogelijk op aanvraag indien dit niet staat aangegeven.