Oktober Woonmaand: De trends van 2023!
Filters

Oktober Woonmaand: De trends van 2023!

De eerste maand na de zomer is weer aangebroken en dat betekent natuurlijk: oktober woonmaand. De warme zomerdagen zijn voorbij en maken plaats voor een aantal koude, donkere herfst- en wintermaanden. Het perfecte moment om het extra gezellig te maken in huis! Ontvang deze maand lekker veel inspiratie, trends en kortingen. Om te beginnen bij de woontrends van 2023. Na het lezen van deze blog ben jij weer helemaal op de hoogte en kun jij jouw interieur klaarstomen voor het nieuwe seizoen.

oktober woonmaand

Woontrend 1: Kleurrijk Art Deco

In 2023 maken we plaats voor uitgesproken kleuren en vrolijke prints. Maak gebruik van jaren ‘70 kleuren zoals felgroen, oranje en paars. Combineer de rustige tinten van voorgaande trends met één eye catcher of ga los met accessoires. Een witte muur is ook niet langer acceptabel. Creëer een sfeervolle hoek door de kleur van de muur door te trekken naar het plafond. Ook de kozijnen en deuren mogen een bijzondere accentkleur krijgen.

woontrends 2023

Woontrend 2: Zacht en organisch

Organische interieurs gaan we veel terugzien in 2023. Geen harde hoeken en strakke lijnen, maar ronde en zachte vormen. Eerder zagen we dit vooral in grote meubels zoals een bank, maar aankomend jaar komen we de organische stijl ook tegen in opvallend gevormde accessoires. Deze woontrend straalt rust en vriendelijkheid uit. Door de organische woonstijl te combineren met de uitgesproken kleuren krijg je een uniek en eigentijds interieur.

zacht en organisch woontrend

Woontrend 3: Natuurlijk en duurzaam

We hebben genoeg binnen geleefd door de pandemie en verlangen naar vrijheid en ruimte om te ademen. Vandaar dat we binnen en buiten graag samen willen brengen. Planten en bloemen zullen daarom centraal staan in het interieur. Daarnaast speelt duurzaamheid een grote rol in het leven van nu en dit zal in de toekomst alleen maar meer worden. We zullen daarom meer geld uitgeven aan kwaliteitsproducten en materialen met een lange levensduur. Bij deze woontrend kun je dan ook denken aan natuurlijke, gerecyclede materialen van hoge kwaliteit. Maar ook de vraag naar exclusieve vintage items groeit. Deze meubels vertellen een verhaal en zijn uniek. Zo creëer je echt een persoonlijk interieur.

duurzaam

Wil je nog meer inspiratie opdoen om jouw interieur in de oktober woonmaand op te frissen? Bezoek dan onze woonwinkel. Onze adviseurs staan klaar om jou te inspireren op het gebied van de woonstijlen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.