Dè woontrend van 2022: Hotel Chique

Geniet jij ook altijd zo van een hotelovernachting in een mooi ingerichte kamer met alle bijbehorende luxe? Dat ultieme hotelgevoel kun jij nu ook thuis creëren, met behulp van de ‘Hotel Chic’ trend. Zoals de naam het al zegt, gaat het om de chique stijl die is afgeleid van de interieurs uit hotels. Ontdek hoe jij deze stijl in jouw interieur kan toepassen.

 

Hotel chique interior

Het gevoel van een luxe hotelkamer

De woontrend is te herkennen aan de warmte tinten, donkere accenten en rijke materialen. Dit samen zorgt voor een luxe uitstraling en een gezellige sfeer. Deze stijl zit vooral in de combinatie van kleine details.

 

De juiste kleuren en materialen

Warme en diepe kleuren zijn bepalend voor een Hotel Chique interieur. Denk hierbij aan donkergroen, diepblauw en bordeaux rood. Deze warme kleuren geven een gevoel van rust. Naast de kleuren spelen ook materialen een belangrijke rol bij deze trend. Combineer de kleuren met goud, marmer en velvet. Kies daarnaast voor een zwarte stalen deur of verf de kozijnen en deuren, zodat deze afsteken. Natuurlijk kan een velvet bank niet ontbreken. Voeg hier een rij kussens aan toe voor een extra luxe uitstraling. Ook de welbekende visgraatvloer is weer terug en maakt het helemaal af.

 

Velvet Sofa
Interior

Woonaccessoires

Maak het interieur compleet met luxe woonaccessoires. Kies voor een paar mooie statement pieces, maar let op: less is more. Voorkom dat het rommelig wordt en zorg dat alles een geheel vormt. Door subtiele gouden accessoires toe te voegen, ontstaat de luxe sfeer. Daarnaast doet verlichting veel. Rijk versierde wandlampen of nachtlampen zijn belangrijke details. Zorg hierbij uiteraard voor led lampen met een warme kleur. Tot slot maakt een vloerkleed de ruimte extra knus. Ben je geïnspireerd geraakt door de Hotel Chique trend? Kom een keer langs in onze showroom of maak een afspraak, dan bespreken we samen hoe we jouw interieur omtoveren tot een luxe 5-sterren hotel!

12 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
12 producten
Van hoog naar laag sorteren