Filteren
Selectie verfijnen
Beschikbaarheid
Categorie
Prijs
Woonstijl
Merk

On trend: mangohouten meubels!

Een favoriet van dit moment zijn natuurlijke woonmeubels! Kies dan voor de trend op te volgen namelijk mangohouten meubels. Je ziet ze constant voorbij komen in elke woonfolder, meubel website of op social media. Mangohout is een natuurlijk en duurzaam product en is afkomstig van een fruitboom. Deze fruitbomen komen uit Zuidoost-Azië. Het mangohout heeft van zichzelf een robuuste en grove uitstraling. Het is een natuurlijke houtsoort die echt tegen een stootje kan. Stijl en functionaliteit kunnen dus gewoon hand in hand gaan, en dat maakt mangohouten meubels ook zo bijzonder!

De mangohouten meubels passen goed bij een stoere en industriële woonstijl, dit komt door het robuuste tafelblad en zwart metalen onderstel. Deze mangohouten meubelen schitteren dan prachtig in deze woonstijl en komen helemaal tot zijn recht! Je creëert net een extra stukje uitstraling in het interieur, en die uitstraling kan Oosterbaan Living voor zorgen! Bekijk ons aanbod topmerken Profijt Meubel en Feelings voor mangohouten meubels.

Mangohouten salontafels en bijzettafels

Mangohouten salontafels en bijzettafels zijn mega populair en helemaal van nu! zo wordt jouw woonkamer een stuk stijlvoller en fraaier. Praktisch gezien kun je niet zonder salontafels en bijzettafels, toch even snel je kopje koffie of thee erop zetten is super handig. Mangohout is een populaire houtsoort, het is stevig en geeft een robuuste uitstraling.

Mangohouten kasten

Kasten gemaakt van mangohout, geven een fraaie en moderne uitstraling. Deze kasten zijn handige opbergers voor al je spullen! Tot slot zijn deze kasten erg uniek en duurzaam geproduceerd, dit maakt het product nog mooier! We hebben bij Oosterbaan Living een groot aanbod mangohout kasten. Bekijk ons aanbod en schaf een geweldige mangohouten kast aan! Je zult super blij zijn met zo’n trendy kast.

Mangohouten meubels onderhouden

Teakfix is een kleurloze beschermer op waterbasis voor onbewerkt (blank) teakhout of andere tropische hardhoutsoorten (voor binnen).Teakfix heeft als groot voordeel dat teakhout na een behandeling met Teakfix niet van kleur verandert. De natuurlijke uitstraling van het teakhout blijft behouden en het meubel is direct beschermd tegen vuil en vochtvlekken. Teakfix heeft wel de eigenschap dat het minder bestendig is tegen vlekken op basis van vet. Echter zijn vetvlekken ook weer redelijk gemakkelijk te verwijderen.

9 producten
Van hoog naar laag sorteren
  1. Actie
  2. Actie
9 producten
Van hoog naar laag sorteren