Drie stylingtips!

Drie stylingtips voor jouw interieur

Happy new blog! Wil je jouw interieur meer aankleden en beter stylen?! We delen deze week drie stylingtips voor jouw eigen interieur. Bovendien wordt jouw woning een stuk aantrekkelijker gemaakt door een paar kleine aanpassingen. Ontdek welke interieurstijl het beste bij jou past, en combineer verschillende stijlen samen. Van urban tot aan industrieel of modern en klassiek, de leukste stijlen zijn te mix en matchen. We hebben onderaan de blog ook nog wat trendy interieur items toegevoegd. Die je wat inspiratie kunnen geven voor het stylen van jouw interieur. Maar allereerst geef ik je de drie stylingtips. Lees snel verder!

Tip 1: Kies voor fraaie woonaccessoires en groepeer

Door het groeperen van woonaccessoiress krijg je meer rust in huis. Het schept orde en overzicht zodat het in huis geen rommeltje wordt. Een huis moet opgeruimd zijn en gezellig ogen. Door veel verschillende woonaccessoiress toe te voegen krijg je een hip eindresultaat. Diverse lampen, kussens, kleden en kaarsen zorgen voor meer sfeer. Combineer verschillende kleuren en hoogtes zo krijg je een speelser effect.

Tip 2: Ga voor grote statement meubels

Kies een grote statement meubel in jouw interieur! Een gave fauteuil, zitbank, hoekbank, eetkamertafel, eetkamerstoelen of een open opbergkast zijn trendy producten. Een statement meubel mag opvallen en kies een kleur die opvalt. Ga voor een gewaagde kleur die niet voor de hand liggend is. Een knallend statement meubel kan net een extra boost geven in jouw interieur, en dat is net wat je nodig hebt!

Tip 3: Speel met diverse vormen

Hoe wil je je huis spannender maken? Dit kan je doen door middel van het toevoegen van diverse vormen. Door de verschillende vormen krijg je een spannend contrast en dat is wat je wilt! Een ander contrast waar we niet omheen kunnen is het combineren van ronde met rechte vormen. Probeer het eens uit, en je zult zien dat het goed uitpakt. Ben je op zoek naar meer inspiratie, kom gezellig langs in onze showroom in Wijchen. Bij Oosterbaan Living ben je aan het juiste adres!

10 producten
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
Van hoog naar laag sorteren